.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 13 juni 2015

Valt Hamas nu ook al zelf de palestijnen aan?

Hamas bespaart IDF de moeite en voert een raket aanval op zichzelf uit


Gaza terroristen namen gisteravond IDF de taak om wraak te nemen voor de zoveelste raketaanvallen op Israël uit handen en deed het maar gewoon zelf, de raket met eigenlijke bestemming zuid-Israël kwam tot exploderen op een huis in Gaza, niet in Israël dus.
De IDF bevestigde de "zelf-vergelding" door de hamas terroristen tegen de Jewish Press vrijdagochtend reeds, maar een woordvoerster zei dat het niet bekend is of er hierbij ook slachtoffers zijn gevallen.
Recente raketaanvallen vanuit gaza konden steeds vrijwel onmiddellijke op een IDF vergelding rekenen, een "proportioneel" antwoord dat hierbij hoort is dat IDF probeert om niemand te verwonden als de hamas raketten exploderen in "open gebieden" in Israël.
Zuid-Israëlische burgers rende naar de schuilkelders donderdagavond toen het geluid van sirenes een waarschuwing afgaf voor een naderende raket aanval.
In Gaza, zijn er tal van schuilplaatsen voor raketten en bommen, maar er zijn weinig schuilkelders, behalve misschien in de huizen van de terroristische leiders, dus veel bescherming tegen raketaanvallen door zich zelf uitgevoerd zijn er dan ook niet voor de gewone burgers.
Donderdag nacht bracht de raket schade toe aan een woning en dit was disproportioneel, maar noch Hamas noch de salafisten (ISIS / Gaza) hebben tot op dit moment een klacht ingediend bij de Verenigde Naties over deze aanval op een burgerdoel.
artikel van Tzvi Ben-Gedalyahu voor Jewish Press
vrije vertaling Bolo

Geen opmerkingen: