.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 22 juni 2015

'Islamitische gemeenschap manipuleert Gemeente Gouda'

DEN HAAG - Op slinkse en ondemocratische wijze probeert de islamitische organisatie toch een mega moskee door te drukken om Gouda en worden tegenstanders dus gewoon de mond gesnoerd.
Tegenstanders van de omstreden megamoskee op de voormalige Prins Willem-Alexanderkazerne in Gouda mogen niet meer meepraten over de plannen.

Komende dinsdag is er op het stadhuis van Gouda een derde rondetafelgesprek over het nieuw te openen islamitisch centrum El-Wahda (De Eenheid). Tegenstanders zitten in tegenstelling tot de eerdere praatavonden niet meer aan tafel.

„Alleen vijf geselecteerde buurtbewoners die niet tegen zijn mogen spreken”, schrijft bewonersvereniging Gouda Noord zoals het Hoort bij een oproep om uit protest massaal naar het stadhuis te komen.

El-Wahda wil een 'handreiking naar de buurt' doen met een kleinere moskee. Echter, woordvoerder Saïd Boukayouh blijft onduidelijk over wat dat precies betekent. Tijdens een eerste rondetafelgesprek sprak hij over een gebedshuis voor 1200 gelovigen, maar vorige week was dat getal opeens niet meer heilig.

Tegenstanders worden dus gewoon de mond gesnoerd en hiermee bewijzen onze "nieuwe Nederlanders" dat ze zich volledig distantiëren van onze democratische gebruiken en gewoon ordinair censuur toepassen zoals dat in hun eigen heimat gewend waren.

Niks aanpassen maar gewoon via slinkse wijze de democratie passeren en tegen de wil van het Nederlandse volk hun zin trachtten door te drijven.

Geert Wilders heeft hier al jarenlang voor gewaarschuwd echter de islamisering gaat gewoon door. Inmiddels hebben deze lui overal een vinger in de pap o.a. gemeenteraden, ministeries enz.

Op een slinkse wijze weten zij op deze manier binnen te dringen in onze samenleving en niemand heeft het door en voor je het weet ben je je democratische status kwijt zonder slag of stoot en zullen de gevolgen desastreus zijn voor de autochtone bevolking.

Laten we niet naïef en passief blijven en massaal een protest laten horen dat deze Goudse Moskee er nooit meer mag komen, want het is een publiek geheim dat een VVD'er allang de handtekening voor de megamoskee heeft gezet en er niet meer onderuit kon.
Het lijkt er dan ook op of dit een judas actie is van de Gemeente Gouda om mee te werken aan de bovenvermelde bijeenkomst zonder de tegenstanders en op deze manier toch de megamoskee te laten verrijzen.

Ik roep dan ook alle tegenstanders a.s. Zaterdag massaal om 14.00 uur naar de Prins Willem Kazerne in Gouda te gaan om te demonstreren tegen deze censuur en ondemocratisch handelen van de Gemeente Gouda.

Als de burgers van Gouda en omstreken dit aan zich voorbij laten gaan zullen de gevolgen voor de rest van Nederland niet te overzien zijn en zullen wij binnen een aantal jaren overgeleverd zijn aan een islamitische staat.
Dit is een mee schrijf bericht van Hagenaar Jan Kralendijk. 
Artikel met dank overgenomen van Dichtbij

Geen opmerkingen: