.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 19 september 2015

Pegida Nederland gaat op zondag 11 oktober de straat op tegen de islamisering van Nederland

De Pegida afdeling van Nederland gaat in Utrecht demonstreren tegen de vluchtelingenstroom naar en islamisering van Nederland.
Uiteraard maken de vluchtelingenorganisaties zich ernstig zorgen aangezien hun broodwinning hier wordt aangevallen en ook de politieke fossielen voorzien problemen met betrekking tot de openbare orde en veiligheid. Dit is wel een beetje vreemd aangezien ze zich geen enkele zorg maken bij de regelmatig gehouden "pro islamitische terroristen" demonstraties of de "pro hamas anti joden" tochten. Zelfs over de maandelijkse "anti Nederland en Nederlandse cultuur" demonstraties waarbij de relnegers en meehuilers er bijvoorbeeld rond 5 december niet voor terug schrikken om kleine kinderen een trauma te bezorgen niet. Nee hierover maakt men zich totaal geen zorgen maar een wandeltocht vanaf het Utrechtse Neude waarbij men op wil komen voor Nederland en de Nederlanders dat is uiteraard wel een probleem.

Het anti Nederlandse lafbekken gilde aangevoerd door Arjan Kleuver (d66), Heleen de Boer (groen links) en Tim Schipper (sp) is van mening dat er in elk geval voldoende politie op de been moet zijn en geeft al vast aan dat ze zich ernstig zorgen maken over de veiligheid van de gelukszoekers die zich in de jaarbeurs hallen bevinden. Tevens geven ze alvast aan dat er ook wel een tegendemonstratie zou volgen, dus Utrecht kan zich alvast opmaken voor een kudde achterlijke haat zaaiers dat zwaait met hamas vlaggen, Israëlische vlaggen in brand steekt, alle joden wederom naar het gas wenst en "allahoe akbar" roepende alles jat en vernielt wat ze op hun weg tegenkomen om daar vervolgens Pegida de schuld van in de schoenen te kunnen schuiven. Ja het gaat hier nog steeds over Nederland.

Pegida Nederland is nog lang niet dat wat Pegida in Duitsland wel al is en werkt eigenlijk enkel en alleen middels facebook, niet handig zelf mag ik er al niet meer komen en middels het klikken op bovenstaande link lees je meer over de gevaren van deze ogenschijnlijk leuke vriendengroep. Door enkel middels facebook actief te zijn denk ik niet dat Pegida in Nederland ook maar in de buurt van de Duitsers kan komen iets wat wel heel jammer is. 400 mensen hebben aangegeven dat ze naar Neude gaan, maar is dit betrouwbare informatie, aangezien deze zich hebben aangemeld via, jawel, facebook.

Ik hoop in elk geval wel dat het een succes gaat zijn voor Pegida en dat men duidelijk gaat maken dat wij het in Nederland helemaal zat zijn, er staat een mars door de binnenstad en een manifestatie op de Neude in de planning. Pegida Duitsland grondlegger Lutz Bachmann is één van de sprekers en komt zijn mening afsteken tegen de massale instroom van vluchtelingen in Europa en de islamisering van de samenleving.

Pegida maakt zich ernstig zorgen over de huidige situatie in Nederland en hoopt dat Nederland laat merken dat men zich ook zorgen maakt en vraagt eenieder die naar Utrecht afreist om zich correct te gedragen en aanstootgevende symbolen thuis te laten. Het provoceren en voeren van haatdragende symbolen dat kunnen we beter overlaten aan de tegendemonstraties, zodat de Nederlandse politie weer de andere kant op kan kijken en de politiek dit weer met de mantel der barmhartigheid kan verbloemen.Ik wens Pegida Nederland en een ieder die meeloopt veel succes en ik mag hopen dat het aantal deelnemers ver boven die 400 uit gaat komen, maar begin eens een website en gebruik dat waardeloze facebook enkel om af en toe een bericht rond te sturen want het is waardeloos dat ik enkel via het Algemeen Dagblad enige informatie over jullie actie kan vinden zonder gericht op "Pegida Neude" te zoeken aangezien ik niet op facebook zit.

met groet Bolo

Geen opmerkingen: