.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 24 januari 2016

The Empire Files: Examining the Syria War ChessboardDe oorlog in Syrië is een ongekende crisis. Het gaat veel verder dan een interne politieke strijd en wordt gekenmerkt door een complexe reeks van bevelen die door de Verenigde Staten rijkelijk worden rondgestrooid : Saoedi-Arabië, Turkije, Koerdistan, Iran, Libanon, Irak en nog veel meer landen en legers worden gesteund door de Verenigde Staten in een strijd tegen de vijand, islamitische staat, echter deze steun wordt misbruikt in onderlingen strijd met als voorbeeld niet enkel de terroristen steun door Saoedi-Arabië maar vooral het misbruik door de Turken die de steun van de VS gebruiken om de Amerikaanse opleidingscentra voor Koerden te bombarderen.

Om dit web van vijanden en vrienden alsmede de onderlinge relaties eens duidelijk op de kaart te zetten interviewde Abby Martin voor "The Empire Files"  professor Vijay Prashad, hoogleraar Internationale Studies aan het Trinity College en auteur van diverse boeken onder andere over dit onderwerp.

Deze video van ruim 23 minuten brengt iedereen in snel tempo op de hoogte van de strijd in het midden oosten en de inbreng van het westen hierbij. filmpje is uitgebreid en toch lekker kort en ook om die reden een must om te hebben bekeken.
teleSUR English
teleSUR English

met groet Bolo 


1 opmerking:

buy pva accounts zei

PVATO is one of the biggest providers of PVA Accounts, Email, Followers, Likes and Leads. It has been operating since 2012 with great reputation. PVALO team can create all kinds of accounts on all popular social sites.
Buy PVA Accounts
Buy PVA Accounts . Buy Gmail Accounts
Buy google voice number
Buy Facebook Accounts