.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 10 februari 2016

"twaalf moslims verkrachten één dertienjarig meisje, wat er gebeurde is allemaal haar eigen schuld"


Twaalf moslims op proef verlof voor een reeks van gruwelijke misdaden, maar wat zij een dertienjarig blank meisje aandeden ging daadwerkelijk alle proporties te buiten. Een arm kind dat toevallig een eenvoudig doelwit was voor dit smerige laffe moslimtuig.Tijdens het voorkomen van deze zaak kwam hun verdediging eenvoudigweg niet verder dan de volgende verklaring "dat wat ze het kind aandeden was echt allemaal haar eigen schuld"
Deze criminele mensonwaardige activiteiten vonden plaats in Keighley Central, West Yorkshire, Engeland in 2011 en 2012. De politie toonde uiteindelijk aan dat de twaalf moslimmannen niet alleen het meisje, dat nog nauwelijks een tiener was, misbruikte en aanboden voor seks aan derde, maar ze verkrachtten haar ook zelf meerdere malen over een tijdsperiode van 13 maanden. Wat echter, het meest recent aan het licht is komen is het feit dat deze moslims van mening zijn dat het geen enkel probleem is om seks te hebben met meisjes van dertien. Hoezo als ze hierover klagen?   "Alle kleine meisjes klagen" en "it takes two to tango" en het meisje "speelde haar rol." aldus de islamitische verkrachters.
Volgens de politie rapporten begon het allemaal toen de leider van de groep, Arif Chowdhury, die pas 15 jaar oud was op dat moment, het meisje verkrachte achter een kerk nadat ze weigerde om drugs voor hem te dealen. Verschillende afstraffingen, mishandelingen en verkrachtingen later liep het arme meisje uiteindelijk wel netjes in de pas, waarnaar Chowdhury het meisje als ware pooier aanbood aan zijn contacten, verplichte seks waartegen het kind weinig weerstand meer bood door de eerdere mishandelingen.
Het vele misbruik volgde elkaar snel op en dit was voor het meisje een helse beproeving die ruim een jaar duurde zonder dat iemand haar te hulp kwam. Tijdens een van de "opvoedingslessen" werd het dertienjarige kind op brute wijze door vijf islamitische lafbekken na elkaar verkracht. Helaas voor de moslim perverselingen met hun 'het is allemaal haar eigen schuld" verdediging werd dit door de rechter toch iets anders gezien en de groep werd in totaal veroordeeld tot 140 jaar achter de tralies.
Het lijkt er zelfs op dat de rechter een paar extra jaren aan de straf vast geplakt heeft enkel en alleen door het gedrag van de moslims en het feit dat ze zelf van mening zijn dat het mishandelen, verkrachten en prostitueren van een dertien jarig meisje de normaalste zaak van de wereld is. Bijkomende feit dat ze dit ook nog eens ter verdediging aanvoerde tijdens de procedure heeft de islamitische kinderverkrachters al helemaal geen goed gedaan.
"De houding van de meerderheid van de verdachten die oh zo duidelijk heeft aangetoond tijdens deze procedure dat de verdachte minachtend, respectloos en arrogant zijn op een schaal die ik hier nauwelijks eerder in vele jaren van mijn praktijk heb gezien in het strafrecht," aldus Rechter Roger Thomas. "Precies dezelfde houding die men had ten opzichte van het 13/14-jarig meisje die u alle seksueel misbruikt en uitgebuit heeft puur voor je eigen zelfzuchtige bevrediging."
"Ze zagen haar als een minderwaardig zielig figuur die geen enkele waarde heeft en wie ze niet als mens wenste te zien maar als een ​​object dat ze seksueel konden misbruiken en weer aan de kant konden leggen tot de volgende  keer" Hij vervolgde zijn betoog met. "Ze toonde haar geen greintje fatsoen of menselijkheid, het meisje is een kwetsbaar kind, dat heel veel zorg en begrip nodig heeft."
Zoals te verwachten valt heeft het meisje nu last van zowel posttraumatische stress-stoornissen als ernstige depressies.
Natuurlijk willen de linkse gekken ons duidelijk maken dat niet alle moslims mogen worden veroordeelt voor de daden van deze islamitische klootzakken, maar aangezien er steeds meer en steeds vaker islamitische verkrachters en vrouwen dan wel kindermisbuikers actief zijn wordt het steeds lastiger om de kritiek van de linkse gutmensch nog serieus te nemen. Immers, hoeveel mensen moeten er worden betrokken bij de verkrachting van één kind voordat we stoppen met de opmerking "het zijn er maar een paar" of "puur toeval dat het moslims zijn".
Helaas, is verkrachting fundamenteel verankerd in de religie van de islam en deze verkrachting en misbruik van het dertien jarige meisje is er een duidelijk voorbeeld van om dit maar weer eens te bewijzen. Iets anders beweren is belachelijk, deze zaak is slechts één in het oog springend voorbeeld van de vele die laat zien hoe de islam verkrachtingen vergoelijkt 
Hoe vaak moet dit soort onmenselijk gedrag wel niet plaatsvinden voordat mensen wakker worden? Sommige mensen zijn gewoon niet de moeite waard om ze te verdedigen en die mensen behoren tot een religie die vast is blijven hangen in de 7 e eeuw. De volgers hiervan gedragen zich als wilden en ja dat zijn de mensen die in groepsverband kinderen verkrachten puur uit eigen belang met als smoes de koran om een en ander goed te praten.
Opmerking : De leider van dit islamitische tuig, Arif Chowdhury, is nu 20 en ontsnapte uit politiehechtenis om te vluchtte naar Bangladesh zodat hij daar ongestoord en ongestraft nog wat kinderen kan misbruiken.

Artikel van Robert Rich voor Mad World News

Vrije vertaling door Bolo 

Geen opmerkingen: