.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 28 februari 2016

Pegida Nederland start ”No islam, just freedom!”- campagne naar aanleiding van internationale vrouwendag op 8 maart 2016.Persmededeling
Pegida Nederland start ”No islam, just freedom!”- campagne naar aanleiding van internationale vrouwendag op 8 maart 2016.
Nieuwe affiche Pegida: vrouwenvoet in sexy rode schoen vertrappelt de koran.
Een vrouwenvoet gehuld in een sexy rode schoen met hoge hak vertrappelt de meest vrouwonvriendelijke soera in een openliggende koran (zie beeld in bijlage). Dit beeld gecombineerd met de slogan “No islam, just freedom!” is het affiche dat via sociale media, maar ook in gedrukte versie door Pegida Nederland vanaf heden verspreid zal worden. De eerste wordt gevoerd naar aanleiding van de internationale vrouwendag die plaatsvind op 8 maart aanstaande.
De vrouwenvoet heeft een sexy rode schoen aan met hoge hak dat symbool staat voor de vrijheid die vrouwen moeten kunnen genieten om zich o.a. te kleden zoals ze zelf willen; kortom gelijk te zijn aan de man zowel de rechten en plichten.
Met deze assertieve affiche verzet Pegida zich tegen de vrouwendiscriminatie die inherent is aan de islam. De vrouwenvoet op de affiche vertrappelt de meest vrouwonvriendelijke vers in de koran namelijk de soera waarin geschreven staat "Mannen zijn voogden over de vrouwen, omdat Allah de enen boven de anderen superieur heeft gemaakt en, omdat zij van hun rijkdommen besteden. Deugdzame vrouwen zijn dus zij, die gehoorzaam zijn en heimelijk bewaren hetgeen Allah onder haar hoede heeft gesteld. En degenen van wie gij ongehoorzaamheid vreest wijst haar terecht en laat haar in haar bedden alleen en slaat haar. Als zij u dan daarna gehoorzamen, zoekt geen weg tegen haar. Waarlijk, Allah is Verheven, Groot."
Woordvoerder Pegida Nederland
Edwin Wagensveld.
met dank overgenomen van Facebook account Pegida Nederland

Geen opmerkingen: