.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 16 februari 2016

Hamtramck bij Detroit Michigan de eerste geislamiseerde stad in de Verenigde Staten (video)Michiganistan : De eerste stad met een moslim meerderheid in de Verenigde Staten een steek recht door het hart van elke Amerikaan.

Een moslim meerderheid in de gemeenteraad dit is een horrorbeeld voor een ieder die nog enige waarde aan onze joods christelijke tradities, normen en waarden heeft. Een mega moskee als het met haat gevulde bloedende hart van de stad en vijf maal daags een luchtalarm dat aangeeft dat ze met zijn allen met de reet richting Mekka moeten gaan liggen om de pedofiele nep profeet te laten weten dat ze aan hem denken.

Filmpje toont ons slechts enkele moslims, persvrijheid? of nee praten met ongelovige honden doen ze uiteraard zo min mogelijk en we zien ook geen moslima's op straat of in de interviews, waarschijnlijk volgens islamitische tradities opgesloten in huis om de minderwaardigheid van de vrouw nog maar eens extra te benadrukken.

De moslims wensen hier te leven onder een verkapte sharia wetgeving met als voornaamste reden dat ze op deze manier geen last hebben van taalbarrières. Nee uiteraard je aanpassen aan het land alwaar je leeft en van je uitkering geniet is natuurlijk te veel gevraagd.

Aangezien er in de Verenigde Staten vorig jaar "slechts" 120 jihadisten gearresteerd zijn en de schietpartij van december  in San Bernardino, California nog vers in het geheugen verankert zit is er voor de Amerikanen geen enkele reden tot zorg............................

Hamtramck een voorbode voor wat ons te wachten staat?

Na aanleiding artikel op Media Matters
met groet  Bolo 

Geen opmerkingen: