.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 13 februari 2016

When The Many Stop Fearing The Few...


Nadat de Franse oud Vreemdelingenlegioen commandant Christian Piquemal werd gearresteerd nadat hij een toespraak op een betoging van Patriottische Europeanen tegen de islamisering van het Avondland (inderdaad Pegida) had gehouden in Calais, Frankrijk brak de hel los.

Op een demonstratie was één man niet bereid om onder druk van de politie achteruit te stappen evenals de rest. Zelfs nadat de politie peperspray had gespoten in het gezicht van deze man was hij nog steeds niet van zin om op te geven en stapte weer naar voren in de richting van de bewapende en gepantserde staats wetshandhavers. Ondanks zijn heldhaftig standhouden bleven de handhavers hem meedogenloos bespuiten met pepperspray en de menigte achter hem trekt hem terug om erger te voorkomen. Dit terwijl deze ene dappere man een statement had kunnen maken, hij kan het in zijn eentje niet opnemen tegen de ijzeren vuist van de staat. Maar wanneer er meer dappere mannen opstaan en naar voren toe komen dan is de overwinning onvermijdelijk.

De daarna getoonde scènes, op onderstaande video, zijn afkomstig uit Geldermalsen en Heesch, twee Nederlandse steden waar dappere mensen hebben gedemonstreerd tijdens raadsvergaderingen waar raadsleden de oprichting van parasietenkampen bespraken. Deze dappere lokale arbeiders waren niet bereid om op te zitten en toe te kijken hoe de gemeente toe zou staan dat deze centra worden gecreëerd. Resultaat was dat de bijeenkomsten werden stopgezet en de megaopvangkampen er niet zouden komen.

Asielzoekerscentra hebben geleid tot torenhoge stijgingen van gewelddadige criminaliteit in hun nabijheid. Verkrachting, diefstal en mishandeling komen vaak voor en na de gebeurtenissen in Duitsland tijdens de Silvester viering waar duizenden migranten Duitse meisjes hebben gemolesteerd en meisjes zelfs verkracht zijn thuiskomen van de nachtelijke festiviteiten, hebben steeds meer Europeanen openlijk bereidheid tot verzet aangegeven tegen deze massale migratie waarmee niemand (buiten de politiek, EU en een handvol achterlijke linkse) heeft ingestemd.

Ondanks de totale publieke veroordeling van de illegale migratie heeft de complete mainstream media een blackout met betrekking tot deze gebeurtenissen. De politie verbergt opzettelijk zo veel mogelijk informatie over het toenemende geweld door de invoer van kansloze islamitische parasieten.  De West-Europese landen zijn vastbesloten om de grenzen van Europa, ondanks de gevolgen, wagenwijd open te houden. De mensen die het meest te lijden hebben van al deze ellende zijn de arbeidersklasse, de minderbedeelde, onze oudere en zieken. De mensen die geen mogelijkheid hebben om aan de instroom te ontsnappen. Ze kunnen veelal niet verhuizen en willen hun woning ook niet opgeven ondanks de angst voor het islamitische verkrachters tuig.

De enige mogelijkheid die ze hebben is een opstand tegen de staat, tegen de gemeente en tegen de autoriteiten die nog steeds denken dat ze alles kunnen maken.

Geert Wilders  tegen het Haagse zooitje huichelaars en lafbekken uit de tweede kamer 'Jullie zijn Nederland niet, het hart van Nederland klopt allang niet meer in deze zaal.'


Onderstaand video "When the many stop fearing the few" is zeer zeker de moeite waard en geeft aan, met voorbeelden uit Nederland, dat het nog steeds mogelijk is om tegen de wensen en eigenaardigheden van land en gemeente in te gaan. In de wetenschap dat Geert Wilders opriep tot geweldloos verzet en dat hij hier in grote lijnen gelijk in heeft maakt mij het geen donder uit dat er varkenskoppen verschijnen in Heesch en raadsvergaderingen worden verstoort in Geldermalsen. Waarom niet? Hier komt nu geen opvangkamp voor jihadisten, verkrachters en pedofielen en om dat te voorkomen mag er door de bevolking best wel worden opgetreden wanneer de lamzakken op het pluche anders toch niet naar ze willen luisteren.

"Het doel heiligt de middelen" en "genoeg is genoeg" zijn ook van die citaten die je steeds vaker hoort rondzingen........

met groet  Bolo 

Geen opmerkingen: