.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 15 augustus 2018

Een door isis tot slaaf gemaakt Yazidi meisje vlucht naar Duitsland en komt haar 'eigenaar' gewoon op straat tegen, het vluchtelingen probleem in een notendop

Ongeloof, verbijstering, doodsbang en volslagen machteloos. In één korte zin de gevoelens van een jong meisje dat haar verhaal doet in onderstaande video afkomstig van Kurdayetî en door mij op Youtube geplaatst.


Hoe is dit mogelijk?


Eigenlijk in één filmpje de volledige asielproblematiek weergegeven, de verkrachters, moordenaars en oorlogsmisdadigers komen even eenvoudig Europa binnen als hun slachtoffers en worden van harte welkom geheten in onze welvaartsstaat. Niet alleen ten kosten van onze oudere en zieken maar ook ten kosten van de echte vluchtelingen.

Dit meisje komt de klootzak die haar kocht en misbruikte 'gewoon' tegen in Duitsland op straat en ontvangt tegelijkertijd ook nog even wat verkapte dreigementen, ik weet waar je huis woont en meer van dit fraais. Kennelijk staat justitie hiertegen machteloos aangezien de misdaden niet in Duitsland zijn gepleegd. Of wel gewoon even wachten tot hij je nog eens verkracht, mishandelt of beter nog vermoord dan kan vrouwe Justitia wel optreden tegen dit smerig stuk vuilnis. Wanneer deze islamitisch hond uit naam van allah waar ook ter wereld misdaden heeft gepleegd tegen een jong meisje dan moet deze toch gewoon het land uit geflikkerd worden of beter nog op Argentijnse wijze uit een vliegtuig worden gepleurd.

Als jong meisje in handen vallen van de terroristen, moslim extremisten, moordenaars, verkrachters en andere vrienden van de vijand van haar volk dictator Erdogan's zelf benoemde islamitische staat is waarschijnlijk nog niet gruwelijk genoeg. Voor dit meisje moet de horror ook in Duitsland ongestraft verder gaan en waar is nu Frau Merkel of het antifa tuig om op te komen voor Ashwaq? Waar zijn de feministen die opkomen voor de vrouwenrechten en dus ook voor de rechten van deze jonge vrouw? Ashwaq is een Yazidi-meisje uit Koerdistan dus ze kan ook niet terug naar haar eigen land, haar land bestaat niet of beter wordt niet erkend en haar volk wordt heutzutage nog steeds platgebombardeerd door de nieuwe Hitler, inderdaad die ene uit Turkije.Dit is Ashwaq. Ashwaq is een Yazidi-meisje uit Koerdistan. Ze werd in 2014 door ISIS gekidnapt. Na haar ontsnapping uit de terreurgroep vluchtte ze naar Duitsland. In 2016 en 2018 zag ze de ISIS-man die haar kocht voor 100 $ vrij rond lopen in Duitsland. Hij confronteerde haar zelfs en vertelde haar dat hij alles over haar wist. Waar ze woont, met wie ze leeft, enzovoort. Het is een asielzoeker net als zij en men kan niets voor haar doen. De 'man' heft geen misdrijf gepleegd in Duitsland. Ze heeft een telefoonnummer gekregen om te bellen als ze hem ooit weer op straat ziet.


Men kan niets voor haar doen!

Men wil niets voor haar doen en waar om niet?

Is het een gebrek aan bereidwilligheid om echte vluchtelingen te helpen of is het de angst om een militaire tijdbom als Turkije tegen het islamitische hoofd te stoten?

Ik weer het niet meer, heb het ook nooit geweten en al helemaal niet begrepen. Ik weet niet wie er nou eigenlijk vluchtelingen zijn. Ik weet kennelijk niet wie er slachtoffers zijn en wie er daders zijn.

Ik weet wel dat wij niet de hele wereld kunnen opvangen en helpen maar begrijp dan weer niet dat een meisje als Ashwaq waarvan het voor iedereen duidelijk moet zijn dat ze een echte vluchteling is en geen islamitische moordenaar, pedofiel of oorlogsmisdadiger nu weer een lijdensweg moet ondergaan. Nee ze zou ook geen hoogopgeleide arts zijn maar ze is wel een Yazidi-meisje uit Koerdistan een jonge vrouw die hulp nodig heeft en bang is.

Wanneer we dit meisje geen bescherming kunnen bieden tegen andere 'vluchtelingen' dan lijkt mij dat toch het allergrootste bewijs dat het vluchtelingenbeleid aan alle kanten gefaald heeft en nog steeds blijft falen.

Met groet Bolo

Geen opmerkingen: