.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 4 februari 2016

86 kinderen levend verbrand door islamitische terroristen terwijl Obama de islam verheerlijkt in Baltimore.


Terwijl de Amerikaanse media hersenloos staat te juichen wanneer President Barack Obama's plan om een ​​moskee in Baltimore, Maryland, te bezoeken op woensdag openbaar gemaakt wordt om aldaar te spreken over de historische bijdragen van de moslims aan het huidige Amerika "vergeten" Obama en zijn pluimstrijkers maar weer eens de mindere kanten van de islam en horen we niets over hoe de islamitische terroristen weer eens een dorp in Nigeria in brand gestoken hebben wat resulteerde tot de dood van meer dan 80 kinderen die levend werden verbrandt het afgelopen weekend.
     
Volgens terrorismebestrijding expert, John McHugh, hebben leden van de islamitische staat van Irak en Syrië Nigeriaanse partners, beter bekend als Boko Haram brandbommen op woningen gegooid om vervolgens in lachen uit te barsten wanneer ze het geschreeuw van stervende kinderen hoorden. Sommige van de kinderen, brandende tot ze eindelijk stierven in hun hut.

Toen de politie en soldaten eindelijk aankwamen troffen ze een plaats delict gevuld met verkoolde lijken evenals met kogels doorzeefde lichamen. Lijken en een enorme chaos in de straten van Dalori Village en twee nabijgelegen vluchtelingenkampen die meer dan 20.000 vluchtelingen gehuisvest hadden. Het dorp en vluchtelingenkamp zijn slechts een paar mijl van de oorspronkelijke Boko Haram bolwerk verwijdert en deze grootste stad in het noordoostelijke deel van het Afrikaanse land is overwegend christelijk. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat de ellende van deze mensen en de dood van deze kinderen minder belangrijk is voor de mainstream media, ze kunnen daar de goede naam van de islam wel eens mee schaden, moet je niet hebben natuurlijk.
De schietpartij, brandstichting en en bom explosies, sommigen van hen gepleegd door zelfmoordterroristen,  duurde bijna vier uur. De aanslag werd nog eens extra heftig door toedoen van drie vrouwelijke zelfmoordterroristen die mee liepen met de mensen die in eerste instantie wisten te ontsnappen naar een naburig Gamori dorp. De vrouwelijke terroristen, bijna kinderen nog,  lieten hun bomgordels ontploffen tussen de vluchtende mensen, volgens de Nigeriaanse media.

De eerste van de militaire legers ter plaatsen gaf al aan niet te kunnen winnen van de jihadistische aanvallers die beter bewapend waren, zei een militaire commandant, die klaagde over de Amerikaanse weigering op een verzoek om wapens en uitrusting waarmee ze de verraderlijke islamitische terroristen kunnen bestrijden. Hij vertelde verslaggevers dat de Nigeriaanse Boko Haram terroristen zich enkel terugtrokken uit het verwoeste dorp om weer terug te keren met versterkingen die aankwamen met zwaardere en betere wapens.

Nigeriaanse schoolmeisjes ontvoerd door Boko Haram terroristen in 2014 zijn naar verluidt gehersenspoeld en vechten voor de islamitische groepering, met veel geweld en publieke afranselingen tot zelfs moord. Jonge meisjes worden ook gebruikt als zelfmoordterroristen en "muilezels" die smokkelwaar dragen voor de jihadisten.

"Vrouwen die beweren dat ze woonde in hetzelfde kamp als sommige van de 219 meisjes die uit hun scholen werden ontvoerd in de stad van Chibok afgelopen april vertelde de verslaggever van Panorama afgelopen maandag dat velen van hen nu actief zijn voor Boko Haram en zelfs andere straffen uit naam van deze terreur organisatie", aldus Dominic Smith van Guardian de Britse krant. "Die straffen zijn onder meer geseling van jonge meisjes die niet in staat zijn om te reciteren van de Koran en het doorsnijden van de kelen van gevangen genomen mannen. Een getuige zegt dat ze de Chibok meisjes met geweren heeft gezien. "

 Terwijl de First Lady Michelle Obama trots met een Twitter foto van haar met een bordje loopt te pleiten voor de vrijlating van "Onze meisjes," is er nooit een bericht omtrent de ontvoerde kinderen of een verzoek voor de terroristen om ze vrij te laten te horen geweest vanuit het Witte Huis. 

"Obama is meer bezig met het welzijn van de moslims dan met het ​​leven van hun slachtoffers," aldus de voormalige anti-terrorisme official John McHugh. "Misschien als we eens een president kiezen met ballen dat dan groeperingen zoals Boko Haram, Al Shabaab en andere isis uitlopers tot het verleden gaan behoren. The War Against Boko Haram (Full Length)

Artikel van Conservative Base

Vrije vertaling door Bolo 

Geen opmerkingen: