.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 8 februari 2016

Turkse islamitische verkrachter duidelijk wel voor de poes


Het is in de islamitische heilstaat der Turken schering en inslag dat vrouwen worden aangerand en verkracht zonder dat hier al te veel aandacht aan besteed wordt. Dit aangezien een vrouw toch een minder schepsel of gebruiksvoorwerp is in de ogen van de volgers van de pedofiel zonder vrede.

Toch komt het ook in Turkije voor dat een rechter het niet helemaal met deze stelling eens is en dit was het geval bij een rechtbank in het stadje Diyarbakır. Diyarbakır is een stad in het oosten van Turkije en de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Probleem voor de Turkse verkrachter is het feit dat 90% van de inwoners in deze stad van Koerdische afkomst is en bij de Koerden gelden er andere regels wat betreft de gelijkheid tussen en mannen en vrouwen als bij de islamitische Turken.

De rechtbank veroordeelde een 20 jarige man voor een poging tot het verkrachten van zijn 18 jarige nichtje en veroordeelde hem tot een gevangenisstraf van 7,5 jaar.

Tot zo ver nog niet echt raar was het niet dat het meisje van 18 een wel heel bijzondere redden had op het moment dat haar 20 jarige neef haar wilde gaan bespringen. Haar redder luistert naar de naam "Minnos" en is een kat!

De Heldhaftige kat had een en ander eens aangekeken en zag dat zijn vrouwtje helemaal niet blij was met haar bezoeker die duidelijk iets wilde wat zijn vrouwtje helemaal niet wou. Minnos besprong de eikel die zijn vrouwtje aanviel van achter en haalde venijnig uit met haar vlijmscherpe nageltjes en wist op deze manier de aanstaande verkrachting te voorkomen.

De vrouw vertelde tegen verslaggevers "ik werd geconfronteerd met een schurk, een perverseling, een smeerlap. Hij had me zelfs kunnen doden, maar mijn kat heeft mijn leven gered door hem aan te vallen. Minnoş  is mijn held. Ze vervolgde dat haar man haar de kat als een geschenk cadeau had gegeven en voegde toe dat ze samen de grootste vrienden zijn.  " Mensen zeggen vaak dat katten ondankbare beesten zijn, maar in feite zijn het eerder de mensen zelf die ondankbaar zijn. Dieren zijn loyaal. Minnoş ziet mij als haar moeder en ze zal altijd bij ons zijn, ze hoort echt bij ons" voegde ze er nog aan toe.

De advocaat van het slachtoffer, Deniz Emine Kayar, benadrukte dat de poging tot verkrachting enkel en alleen mislukte doordat Minnoş er was om de aanvaller aan te vallen en zijn vrouwtje te helpen.  Kayar drukte ook haar onvrede er over uit dat de officier van justitie de zaak geëvalueerd heeft als "seksueel misbruik" in plaats van "gekwalificeerde aanranding," en ze zei dat ze tegen de 7,5 jaar gevangenisstraf in beroep wil gaan.  "de actie werd verhinderd door de aanval van de kat. Maar het werd geëvalueerd door de rechtbank of dat de verdachte vrijwillig van gedachten was verandert en plots begreep dat het niet juist is om een jonge vrouw te verkrachten. De actie van de kat werd niet meegenomen in de besluitvorming voor het bereiken van een uitspraak' zei ze. De advocaat onderstreept nog eens het feit dat het gedwongen worden om zich over te geven heel anders is dan het vrijwillig opgeven van de poging tot verkrachten.

Deze klunzig uitgevoerde verkrachtingspoging werd uitgevoerd in 2014 en de rechter deed afgelopen week hier dus een uitspraak over. Feit is dat je in Nederland heel wat vrouwen moet verkrachten om tot 7,5 jaar gevangenis te worden veroordeelt en een poging tot verkrachten "gewoon" met een taakstrafje wordt afgedaan. Dat geeft wel te denken.

Geweld tegen vrouwen blijft een belangrijk punt van zorg in Turkije. Een rapport van de Vereniging voor de Mensenrechten geeft aan dat 191 vrouwen seksueel misbruikt werden of mishandeld in 2014, terwijl ten minste 585 vrouwen het slachtoffer werden van geweld. Het “We Will Stop Femicide” platform presenteerde onlangs een rapport waarin staat dat 303 vrouwen werden vermoord in heel 2015 waarvan ongeveer 30 procent werd gedood door haar man en 25 procent door een ander familielid.

Let wel dit zijn dus de cijfers die bekend zijn, hieronder vallen niet de vrouwelijke slachtoffers die even snel en met goedkeuring van die pedofiele nep profeet worden mishandelt en misbruikt. Vrouwen misbruik en mishandeling blijft een groot probleem binnen de islam en zolang de westerse wereldleiders dit tolereren en de andere kant op blijven kijken gaat dit nooit veranderen.

Moeten we alle kwetsbare vrouwen dan maar een eigen Minnoş geven? Of toch beter een Browning?

bronvermelding : Hurriyet Daily News

met groet Bolo 

Geen opmerkingen: