.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 14 februari 2016

Amerikaanse jonge vrouw voorkomt uitzetten pedofiele islamiet en moet dit met haar leven bekopen


Een kort en eenvoudig bericht omtrent een moord in Wenen, Oostenrijk, eigenlijk niet eens meer zo bijzonder het komt helaas wel vaker voor en op deze manier werd deze moord op een jonge Amerikaanse vrouw dan ook in de media gebracht. 
NBC News meldt dat op 26 januari Lauren Mann een Jonge Amerikaanse vrouw van 25 jaar oud en afkomstig uit Grand Junction, Colorado dood werd gevonden in haar appartement in Wenen. Lauren was half naakt en lag met haar gezicht naar beneden op een matras in een plas van haar eigen bloed .Onderzoekers bevestigde dat haar dood kwam door "verstikking", en oordeelde dat het geen natuurlijke dood of een ongeval was maar een moord.
Toen de mainstream media begon met het berichten omtrent deze gruwelijke moord in januari bevestigde ze dat de politie weinig aanknoop punten had en dat men nog geen specifieke verdachte op het oog had, maar nu op het moment dat de politie de "vermoedelijke" moordenaar in hechtenis heeft genomen is de berichtgeving omtrent deze moord akelig stil geworden. De reden hiervoor? Lees, huiver en onderga het ultieme gutmensch gefühl.
Lauren Mann was een paar jaar geleden verhuisd naar Wenen, Oostenrijk, om het levendige en opwindende leven dat voor haar lag te ontdekken. Helaas werd dit allemaal abrupt afgebroken nadat de jonge progressievelling besloot om haar opvattingen maar eens in de praktijk te gaan brengen omtrent de "open grenzen" en "iedereen is welkom" filosofie. 
Met bloedend hart en tranen van medeleven hoorde de Amerikaanse nanny (au pair) het zielige verhaal omtrent de 24-jarige Abdou I. (een illegale immigrant uit Gambia die met uitzetten werd bedreigt) en ze verspilde geen tijd om hem te mogen verwelkomen in huis in een poging om de "arme" Abdou te redden van uitzetting. Het feit dat deze islamitische migrant het land uit moest daar hij een minderjarig meisje had verkracht deed voor de naïeve ruimhartige Lauren totaal niet ter zaken.
Echter vrijwel onmiddellijk nadat ze hem onderdak gaf in haar appartement en ze de migrant een kamer in haar huis aanbood om hem te helpen ontsnappen aan het rechtssysteem, dat hem zocht om hem terug naar huis te sturen, liet hij haar zien hoe dankbaar hij was. Dit is weer eens een voorbeeld van het verstrekken van het ultieme bewijs dat het linkse immigratiebeleid eenvoudigweg niet werkt. Lauren kwam er zelf op de meest gruwelijke manier achter dat islamitische "vluchtelingen" niet enkel goede bedoelingen hebben en op het moment dat ze zich zelf realiseerde wat voor een grote fout het was om te veronderstellen dat de stroom van migranten eenvoudigweg oorlogsslachtoffers zijn in een poging om een ​​beter leven voor zichzelf te krijgen was het voor haar te laat.
Lauren Mann werd koelbloedig vermoord door een islamitische kinderverkrachter uit Gambia, weg mooie gutmensch dromen, weg jong leven enkel en alleen door dom achterlijk links gedachtegoed, het resultaat van jarenlang hersenspoelen op school en via de media.
Volgens de Daily Mail duurde het niet lang voor de politie de dader wist op te sporen, inderdaad de illegaal Abdou, die, en dat is echt verwonderlijk zucht, bezig was met een poging om zich te mengen tussen de "vluchtelingen" in een asielzoekerscentrum in Bern, Zwitserland.  Hij werd onmiddellijk gearresteerd en wordt vastgehouden als de enige verdachte voor de brute en laffe moord op Lauren Mann. De politie beweert dat ze concrete aanwijzingen hebben dat de 24 jarige pedofiel haar heeft vermoord.
Lokale Oostenrijkse media bevestigen dat Lauren Mann de vrijgekomen kinderverkrachter in huis had genomen, in de hoop dat ze hiermee zijn meer dan terechte uitzetting kon voorkomen. Haar medeleven, wat echter niets meer was dan een wispelturige emotie een vlammetje opgewekt door de linkse beweging, koste deze jonge vrouw het leven. Het zoveelste indirecte slachtoffer van achterlijk linkse mooipraters die bewust jonge vrouwen en meisjes de dood in praten door het hersenspoelen en het injecteren van het gutmensch gevoel.
Krone meldt dat de politie al wist dat Abdou een minderjarig meisje verkrachtte in Duitsland, maar het is volslagen onduidelijk waarom ze nooit zijn overgegaan tot zijn arrestatie. Dit maakte het hem mogelijk dar hij tot deze nieuwe wreedheid kwam in Oostenrijk.
Gambia met een bevolking waarvan 90 procent moslim is, en hoewel het niet een van de typische islamitische landen is waarvandaan op dit moment veel "vluchtelingen" en migranten, komen blijft het resultaat precies hetzelfde. In elk Europees land dat deze islamitische indringers verwelkomt, zien we het constante molesteren, verkrachten en vermoorden van juist de mensen die hen pogen te verdedigen. Maar je zult deze berichten met een vergrootglas moeten opzoeken bij de mainstream media om de positieve blik op de islam alsmede de asielindustrie niet te schaden.
Het is eenvoudig om nu het hoofd te schudden en te schrijven dat het Lauren haar eigen schuld is, dat ze er zelf om heeft gevraagd om tenminste verkracht te worden wanneer ze een bewezen pedofiel met totaal andere islamitische denkwijze met betrekking tot vrouwen in huis haalt, maar zo eenvoudig is het niet. Deze mooie jonge vrouw werd bespeeld door de linkse kerk, gehersenspoeld op school en door de media en dit bracht haar die naïviteit die deze jonge vrouw uiteindelijk het leven heeft gekost.
Zolang de media dit soort verhalen onder de pet blijft houden en ouders hun dochters willen beschermen door ze het kwaad van de asielindustrie en de islam juist niet te laten zien blijven er slachtoffers volgen in de lange lijst van vrouwen die met open armen hun moordenaars of verkrachters hebben verwelkomt om dit met een trauma of de dood te mogen bekopen. Laten wij eerlijk en open zijn tegen onze dochters, onze kinderen en laat ze de waarheid zien en horen en geef ze geen valse veiligheid door ze blind en doof te houden voor het geweld en de onmenselijkheid die met rassen schreden naar ze toe komt. 

Het zien van de verschrikkelijke waarheid van het gedrocht islam doet je kind wellicht een nacht wakker liggen, denk dan aan een meisje als Lauren die dit niet heeft mogen aanschouwen en nu voor eeuwig kan slapen.
Lauren Mann  stierf op 25 jarige leeftijd, vermoord door een Gambiaan zonder verblijfsvergunning.
Lauren had enkel het goede voor en moest dit met de dood bekopen, hoeveel meisjes als Lauren moeten er nog volgen alvorens ook de linkse wegkijk ogen open gaan?
met groet  Bolo 

Geen opmerkingen: