.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 3 februari 2016

Vijftien jarig Deens meisje blind na laffe molestatie door islamitische randdebielen van Noord Afrikaanse afkomstHet 15-jarige Deense Meisje Nicole Zanlith stond te wachten op een taxi samen met een vriend bij de Olivia Valere discotheek toen er een ruzie uitbrak met zes islamitische halve wilde.

Ze stapte snel in de taxi met haar vriend om deze te verdedigen waarnaar de laffe aanvallers zich tot haar keerde. Een van hen stak een fleshals in haar gezicht en ze lieten haar vervolgens achter met zes sneden op haar voorhoofd en één over haar oog, waarna de islamitische lafbekken zich snel uit de voeten maakte.


De zes aanvallers verliet snel de plek des onheils, ze hadden een leuke avond gehad en dat is uiteraard het belangrijkste voor dit laffe tuig. De vader van het meisje, een Deense inwoner van Marbella, heeft een beloning van € 2000 uitgeloofd voor informatie die leidt tot de arrestatie van de aanvallers. Dit in een poging om de lafbekken te pakken die Nicole Zanlith hebben achtergelaten blind aan één oog.


Dit artikel in DiarioSur voegt het detail toe dat alle zes de aanvallers van Noord-Afrikaanse afkomst zijn en dat ze het vijftienjarige meisje in het gezicht bewerkt hebben met een fles wodka. Deze video  toont enkele mobiele telefoon beelden van het incident en begint met het aangezicht van het meisje na de steekpartij.  Je hoort hier ook de vader van het meisje spreken. Hij zegt dat de aanvallers "marokkanen" waren.
Na verschillende dagen van onderzoek is de politie erin geslaagd om de identiteit van de aanvaller vast te stellen, die werd vergezeld door vijf mede islamitische laffe honden, allen van Noord-Afrikaanse afkomst, volgens getuigen. Maar nog is het niet mogelijk geweest om de​​ verdachten op te pakken aangezien het minderjarige waren.
De verschillende geraadpleegde bronnen bevestigden wel dat een opdracht tot arresteren is afgegeven in verband met de verwondingen toegebracht aan het jonge meisje.
Artikel door Brendan via Supreme Patriot

Vrije vertaling door Bolo 

Geen opmerkingen: