.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 20 juni 2015

Staatsomroep wraakt de P.V.V.

Video Mohammed Cartoons - Geert WildersDe P.V.V. en de staatsomroep, het blijft een zwaar huwelijk met als laatste dieptepunt in de strijd tegen de vrijheid en voor de tere zieltjes kreeg men het bij de staatsomroep nu weer voor elkaar om eenvoudigweg het verkeerde filmpje in de videorecorder te pleuren Het was de bedoeling dat er op 20 juni 2015 een aantal Mohammed cartoons vertoond zouden worden door de Nederlandse publieke omroep. De cartoons werden gemaakt voor een tentoonstelling van Mohammed cartoons in Garland, Texas, die afgelopen maand aangevallen werd door twee terroristen. Na de terreuraanslag stelde PVV-leider Geert Wilders, die een speech had gehouden tijdens de tentoonstelling in Garland, voor om de cartoons overal in de vrije wereld te tonen.

De cartoons zouden getoond worden tijdens de uitzending van politieke partijen van de Partij voor de Vrijheid.Door de een of ander schimmige reden is het de staatsomroep gelukt om dit filmpje gewoon niet te vertonen en te vervangen door een PVV-spot met het bekende anti-immigratiestandpunt  “Geen gelukszoekers meer naar Europa.”

Uiteraard was men bij de staatsomroep uitermate verrast en wist men niet hoe dit nou weer kon gebeuren, verder heeft men bij de npo geen enkele bemoeienis met de uitzendingen van politieke partijen en is het allemaal één groot misverstand, geweldig zou door die lamme tak van de d66 met dat pech hol geschreven kunnen zijn deze verklaring van NPO-baas Henk Hagoort.

Één groot misverstand en het gewraakte filmpje komt woensdag om 17.55 uur alsnog op tv bij de staatsomroep. foutje gemaakt bij het bedrijf Infostrada volgens de NPO bobo.

Naar mijn mening heeft het bedrijf Infostrada of de staatsomroep zelf te veel met de buik ramadannende moslims in dienst die door de honger hun werk niet meer van hun haat tegen de PVV gescheiden weten te houden

Wij gaan er niet op wachten en het filmpje staat hieronder zodat we allemaal kunnen kijken wat we nu weer niet mogen zien van de staatsomroep.
Reactie van Geert Wilders over het filmpje : “De enige manier om terroristen te tonen dat zij niet zullen winnen is datgene te doen wat zij ons willen beletten te doen. De cartoons worden niet uitgezonden met het doel te provoceren, maar om aan te tonen dat we de vrije meningsuiting verdedigen en nooit zullen buigen voor geweld. Vrijheid is ons geboorterecht. Vrijheid van meningsuiting moet het altijd winnen van geweld en terreur.”  

met groet Bolo
    Geen opmerkingen: