.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 29 juni 2015

De huilende jihad ronselaar

Tranen, nee in diepe tranen was deze ronselaar van islamitische zelfmoordterroristen en verkrachters van jonge meisjes.
Hoorde vanmiddag al op de radio hoe geweldig dit stuk schorem zijn mede broeders op riep om vooral maar voor de dialoog te gaan, behalve het feit dat dit wel lekker aankomt bij de gutmensch en dit met van geil vervulde ogen wordt rond geroepen door de staatsomroep zijn er natuurlijk maar twee serieuze redenen waarom deze dubbel paspoort crimineel dit roept.

De eerste is zijn straf, gewoon ONS land uit trappen dat mag kennelijk niet van de pvda vvd en d66, wanneer hij nu een beetje zielig doet en oproept tot minder geweld dan kan dit wel interessant voor zijn straf periode zijn. De tweede reden heeft met geld te maken, zolang deze badmuts vast zit kan hij als ronselaar natuurlijk niets verdienen, kunt U rekenen? Juist wanneer er nu teveel islamitische terroristen in spe naar het slachtveld gaan dan verdient onze lieve Azzedine er niets aan en tja dan is het islamitische idealisme al een stuk verder te zoeken bij deze ronselaar

Azzedine deze in den Haag op onze kosten levende ronselaar en drie andere jihadsten die onder meer verdacht worden van ronselen voor de jihad, opruiing en deelname aan een criminele terroristische organisatie, stonden vandaag voor de rechter en blijven nog even lekker in voorarrest.

En tja toen kwamen de traantjes, Azzedine had er wel moeite mee dat hij mammie geen lekkere knuffel kon geven en hij mist zijn vrouw en kindjes ook wel heel erg, snik snotter snik.  Hij zit al negen maanden vast in voorarrest op de terrorismeafdeling van de gevangenis in Vught en wat zijn die Brabanders streng voor hem, hij mag niet eens zijn kinderen vast houden, snotter de snik snik.

NOU Azzedine denk eens even na over al de slachtoffers en slachtoffertjes van je terroristen clubje, hoeveel ouders zouden er niet rondlopen die blij zouden zijn wanneer ze nog iets van hun kinderen zouden horen, kinderen opgesloten in kampen, meisjes misbruikt als seksslavin, doodgeslagen of tot zelfmoord gedwongen door smerig laf tuig dat mede door jouw toedoen onder de naam islamitische staat en uit naam van jouw pedofiele nep profeet daar zijn gang mag gaan.

Denk anders even aan de slachtoffers die afgelopen week weer zijn gevallen, hoe veel onschuldige kinderen die hun ouders nooit meer zullen zien, omdat papa en mama afgeslacht zijn door laffe moordaanslagen van smerig islamitisch tuig dat door mensen als jij is geronseld om dit soort onmenselijke afschuwelijke misdaden te plegen.

En nu ga jij lopen janken daar je in Nederland in een van luxe overlopende gevangenis zit, op mijn kosten en ten kosten van ouderen die het met veel minder moeten doen. Ik wil wel meebetalen om je te helpen, een stuk touw en een krukje zijn niet zo duur.

Met walging van dit soort volk en met dank aan marokko nieuws waar ik las omtrent het feit dat ik eens een beetje meer medeleven moet tonen voor dit soort schorem, me reet.

met groet Bolo


Geen opmerkingen: