.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 9 juni 2015

Gutmenschen aan de macht

Nijmegen, het linkse bolwerk aan de Waal
Wat gebeurt er wanneer de gutmenschen aan de macht komen? De gemeente Nijmegen geeft hierop een zeer duidelijk en alles zeggend antwoord. Rekeningen worden of te laat of veel te laat voldaan en daarbij heeft men er volledig lak aan wanneer bedrijven van hardwerkende zelfstandige over de kop gaan.

Het zooitje maffen dat in Nijmegen zijn of haar stem heeft uitgebracht tijdens de laatste gemeenteraad verkiezingen kwamen tot onderstaande horror lijstje, wat ben ik blij dat ik hier niet meer woonachtig ben.

SP, 8 zetels
GroenLinks, 8 zetels
D66, 7 zetels
PvdA, 4 zetels
VVD, 3 zetels
CDA, 2 zetels
Liberaal Nijmegen, 1 zetel  

En dit zooitje ongeregeld, zwaar politiek links gekleurd, is verantwoordelijk voor het doen en laten in Nijmegen en jawel het resultaat : 

Nijmegen behoort volgens MKB-Nederland tot de langzaamste betalers van Nederland. Een derde van alle rekeningen zou te laat betaald worden. 

Dus dit is wat er gebeurd wanneer deze politieke gutmenschen aan de macht komen.

Tot voor kort bleven de rekeningen altijd standaard dertig dagen liggen. Het mkb stelt dat Nijmegen zelfs gemiddeld pas na 52 dagen betaalt.

En het standaard gehuil "wij moeten de zooi opruimen van onze voorgangers" gaat bij dit zooitje lamzakken ook niet op aangezien de vorige raad was samen gesteld uit Groen Links, PvdA en D66. Inderdaad links, rood en landverraders een mooie samenstelling.

Behalve het vaststaande feit dat Nijmegen nog steeds één van de duurste steden voor bedrijven is en er door het wan betalen van de gemeente heel wat kleine zelfstandigen aan het randje van de afgrond zijn beland of er zelfs aan kapot zijn gegaan valt het volgens dit laffe luie linkse zooitje allemaal eigenlijk best wel mee.

Maar er is goed nieuws voor de bedrijven die werken voor de gemeente en inmiddels nog geen faillissement hebben hoeven aanvragen :

Nijmegen past het betaalsysteem aan. Rekeningen worden voortaan onmiddellijk betaald

Wat een feest, ze gaan wat minder tijd besteden aan islamitische uithuwelijkingsprogramma's tussen eenzame zwaar bejaarde moslim mannen in jurken en minderjarige meisjes of geld doorsluizen naar islamitisch onderwijs of haat oproepende moskazernes en in plaats hiervan gaan ze eens gewoon doen wat ze moeten doen, WERKEN en rekeningen BETALEN.

Nijmegen al decennia lang een studentenstad met veel mogelijkheden, maar tevens een stad alwaar de gewone Nederlander in de avond niet meer met een gerust hart de straat op durft aangezien men, met namen in Dukenburg, geterroriseerd wordt door licht getint hanggroep tuig. Nijmegen de stad van Groadus van Nimwegen, de Sint Stevenskerk en ons N.E,C. maar helaas ook steeds meer linkse graaiers en de daarbij behorende ellende.

Nijmegen de mooiste en oudste stad van het land naar de klote geholpen door niet nadenkende linkse profiteurs die er enkel op uit lijken te zijn om deze mooie stad aan de Waal en haar inwoners naar de klote te helpen.

Doet me pijn zo negatief over mijn stad te schrijven

Geen opmerkingen: