.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 16 juni 2015

Jihadisten humor

De Islamitische Staat heeft een jihadistenhandboek uitgebracht en het is hilarisch

De islamitische Staat blijkt fan te zijn van Krav Maga, de vechtsport die ironisch genoeg ontwikkeld werd door het Israëlische leger. Deze vechtsport is een van de vaardigheden waarover je moet beschikken als geheim agent voor IS, als we het handboek How to Survive in the West, moeten geloven. De handleiding, die al een paar maanden rond cirkelt op internet, biedt tips voor geheim agenten in vijandelijk gebied over hoe ze het best onopgemerkt de jihad kunnen bedrijven, en zou volgens sommigen afkomstig zijn uit het kalifaat. Het boek lijk echter vooral geïnspireerd te zijn door slechte Steven Seagal-films en het Woudlopers handboek van Kwik, Kwek en Kwak.
De zeventig pagina's vol creatief hoofdlettergebruik en matige interpunctie start met een filosofische pitch om de eventuele jihad goed te praten:
"De leiders van het ongeloof liegen herhaaldelijk in de media, en beweren dat wij moslims allemaal terroristen zijn, terwijl wij slechts vredige burgers willen zijn. Dit dwong ons om te radicaliseren, wat uiteindelijk de oorzaak van hun ondergang en de overname van Rome zal zijn."
De redenering is dus dat het Westen zal stoppen met valse beweringen over terroristische moslims door terroristische moslims te zijn en iedereen te doden.
Het heeft veel weg van het type actiefilm waarin een bedeesd persoon een vredig leven probeert te leiden, totdat gewelddadige figuren (of 'het systeem') hem net één keer te vaak lastig vallen. Op een dag knapt er iets bij de held, waardoor hij besluit met dood en destructie te strooien. Wraakacties en explosies volgen, en voilà: een nieuwe blockbuster is geboren.
Na het narratief en de ideologie van de jihad uit de doeken te doen, vervolgt de gebruiksaanwijzing met alles wat je als jihadi/actieheld nodig gaat hebben voor het veroveren van Europa. Op basis van dit boek zou je denken dat wereldwijde dominantie vooral draait om Michael Bay-achtige scenario's.


Verder lezen middels deze link 

Geen opmerkingen: