.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 26 mei 2015

Oorlog tegen terrorisme


Hoe kun je een oorlog voeren tegen terrorisme? 


Terrorisme (van het Latijnse terror, paniek) is het zonder wettige grond plegen van ernstig geweld, of ernstige dreiging daarmee, met een politiek of religieus doel. In de meeste opvattingen over wat terrorisme is, moet het om illegaal geweld gaan, doorgaans gekoppeld aan burgers als slachtoffers.
"Oorlog tegen terrorisme" is een politiek correcte uitdrukking verzonnen door laffe regeringsleiders en dankbaar opgepikt door de mainstream media om er maar voor te zorgen dat de daadwerkelijke vijand, de dader, onbenoemd kan blijven zodat er door mensen die gevangen worden gehouden middels een overdreven politieke correctheid niet tegen heilige veelal islamitische huisjes hoeft te worden getrapt.

Hoe kan terrorisme een vijand zijn? Is terrorisme dan niet eenvoudigweg een tactiek?

Tijdens de vorige wereldoorlog maakte de nazi's gebruik van de blitzkrieg, moeten wij onze vijanden in de tweede wereldoorlog dan nog wel nazi's noemen? Moet dit dan eigenlijk volgens de regels van de politiek correcte medemens niet de "oorlog tegen blitzkrieg" genoemd worden? Blitzkrieg was een tactiek even als terrorisme een tactiek is, niet meer en niet minder.

Zien we dit anders dan krijgen we dus onderstaande politiek correcte lijstje

Wereldoorlog 1 - De oorlog tegen loopgraven
Wereldoorlog 2 - De oorlog tegen blitzkrieg
Wereldoorlog 3 - De oorlog tegen terrorisme

Lijkt mij volslagen achterlijk, maar waarom zijn de eerste twee maf en de derde accepteren wij wel zonder morren?

Op 11 september 2001 vond er een verschrikkelijk aanslag plaats op de vrijheid van de Amerikanen en hierbij lieten zeker 3000 mensen het leven. Deze aanslag werd gepleegd door islamitische zelfmoordterroristen en storten de Verenigde Staten hiermee in een oorlog die ze waarschijnlijk niet kunnen winnen. De start voor de derde wereldoorlog, die nu 14 jaar later nog steeds niet is beëindigd, werd hiermee een feit echter noemen we dit geen oorlog tegen de islam, maar een oorlog tegen terrorisme.

Op 14 mei 1940 bombardeerde de nazi's Rotterdam, hiermee was het Nederlandse verzet gebroken echter gaan wij een stapje verder, we noemen deze aanval geen oorlog tegen blitzkrieg, zelfs geen oorlog tegen de nazi's, maar we noemen dit nog steeds de oorlog tegen Duitsland. We vergeten hierbij sympathisanten van de nazi's uit elk land dat bij de tweede wereldoorlog betrokken was en waarom? De Duitsers waren de aanstichters van de tweede wereldoorlog en om die reden noemen wij in dit geval het beestje al decennia lang gewoon bij de naam.


Waarom is de mainstream media zo verschrikkelijk laf geworden?Wereldoorlog 3, de oorlog tegen de islam, of om net zo ver te gaan als in onze terugblik van de tweede wereldoorlog  de oorlog tegen Iran?

Want ja Iran is een van de grootste sponsoren van de islamitische ellende die over ons wordt uitgestort door de volop beschikbare islamitische terroristen. Door het laffe "oorlog tegen terrorisme" weet men niet meer wie de werkelijke vijand is, daar men niet kan ontkennen dat die terroristen islamitische moordenaars zijn is men vanuit Washington en Brussel onder andere Afghanistan maar gaan aanvallen en heeft men Irak aangepakt en alles wat er hiermee is bereikt is het simpele feit dat het broeinest van de islamitische horror show, Iran, op volle toeren misbruik kan maken van het Amerikaanse en Europese wegkijken. Iran zijn vijand Irak wordt onder de duim gehouden door het Westen en Iraanse hulptroepen zorgen er zelfs voor dat Irak wat meer tegenstand kan bieden zodat er nog meer soldaten die namens de VS daar strijden de dood vinden, terwijl de leiders van Iran ondertussen een nucleair programma opstarten en er mee dreigen om Israël van de kaart af te vegen. De aanvallen van Hezbollah en Hamas die Israël en Libanon in een vrijwel constante staat van oorlog houden worden bijna volledig gefinancierd vanuit Iran.

Iran is goed op weg om het machtigste land daar in de grote zandbak te gaan worden, alles hebben ze daar voorhanden, olie, dus geld en macht, maar ook alle steun van de VS om een "stabiele" factor in de regio te worden, wapens en nog meer steun kregen ze al van Groot Brittannië en dit allemaal in de wetenschap dat het van oorsprong Perzische Iran droomt van de totale vernietiging van Israël. Iran, een land dat gezien wordt als onderhandelaar bij vredesbesprekingen in het midden oosten en deze vakkundig weet te manipuleren, Iran een wolf in schaapskleren de grote geldschieter en helpende hand voor de vele islamitische terreurorganisaties en minimaal medeplichtig aan de vele islamitische oorlogen en aanslagen de afgelopen jaren en ja verantwoordelijk voor duizenden en duizenden onschuldige slachtoffers wereldwijd.

Wanneer stoppen we nu eens met het politiek correct geneuzel?

Is het de oorlog tegen de nazi's in de geschiedenisboeken, 
dan spreken we nu over de oorlog tegen de islam.

Is het de oorlog tegen Duitsland in de geschiedenisboeken, 
dan spreken we nu over de oorlog tegen Iran.

En mij maakt het echt geen ene moer uit wie er door de Iraniërs voor hun moordzuchtig karretje wordt gespannen, Iran is door middel van een krachtige manipulatie tactiek de grootste speler in de regio geworden, een machtige rijke speler met achterlijke middeleeuwse ideeën  en om die reden levensgevaarlijk voor alles en iedereen.

Hoe lang zou het nog duren voor de westerse regeringsleiders eens gaan ontwaken? Wanneer gaat men bij de mainstream media eens aan het werk en ons verrassen op de waarheid? Hoeveel doden moeten er nog gaan vallen alvorens de ogen van de wereld eens open gaan?  Ontwaken wij pas wanneer de islamitische terroristen brigade over het binnenhof marcheert?

Oorlog tegen terrorisme, mag ik een teiltje?

met groet Bolo

Geen opmerkingen: