.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 7 mei 2015

Hoteldebotel

On a dark desert highway, cool wind in my hair
Warm smell of colitas, rising up through the air
Up ahead in the distance, I saw a shimmering light
My head grew heavy and my sight grew dim
I had to stop for the night
There she stood in the doorway;
I heard the mission bell
And I was thinking to myself,
"This could be Heaven or this could be Hell"
Then she lit up a candle and she showed me the way
There were voices down the corridor,
I thought I heard them say...


Welcome to the isis Hotel Mosul
Ja hoor, islamitische staat opent een vijf sterren hotel bij Mosul. Een rustoord voor de vermoeide "strijders" van dit gezelschap kinderverkrachters en moordenaars. Goed plan, zie het al voor me dat het meisje op bovenstaande foto te verkrijgen is bij een all inclusive arrangement waar ze dan gelijk mee te boeken is even als de spelletjes homo werpen, vrouwen stenigen of een cursusje bomgordel breien te boeken als activiteit bij een bezoekje aan Mosul Plaza. Uiteraard is het ook mogelijk om gelijk maar te trouwen volgens islamitische traditie met een vrouw dan wel meisje of kind die je toevallig ergens gekocht of eenvoudigweg geroofd hebt.

Pedofiele bedelvaart oorden overal ter wereld houden hun hart vast gezien de omzet die ze gaan mislopen door dit initiatief van deze vredelievende islamitische vakantiepark beheerders en waarom ook niet, seksslavin kopen ze eenvoudigweg in op hun eigen slavenmarkten, dubbel tarief voor kinderen onder de tien en alles volgens de regels van de verzameling horror verhalen uit het islamitische fanclub blad dus er is geen enkele wet waar ze op kunnen worden gepakt, echt een walhalla voor pedofielen dat daar opgezet wordt.

Je kunt zeggen wat je wilt, maar ze hebben wel een zakelijk inzicht om er voor te zorgen dat ze de slachtpartijen van islamitische staat kunnen blijven financieren. Eerst de olie, vervolgens een eigen slavenmarkt en nu weer een hotelketen, wat komt hierna? 
Wil er eigenlijk niet eens over nadenken, volgens onze ruimhartige gutmenschen is er helemaal niet zo veel mis met de islam en zijn volgers en ach wie ben ik om daar tegenin te gaan? Het zou allemaal best wel meevallen daar in die grote zandbak, maar hoelang gaat het nog duren voor ze die zandbak uitgeklommen zijn?

met groet Bolo

Geen opmerkingen: