.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 5 mei 2015

Verwonderlijk

Had dit eigenlijk ook wel vorige week alvast kunnen type, of vorig jaar of op welke willekeurige dag dan ook en had dan enkel de plaatsnaam even moeten aanpassen.


Echt waar? Dat verwacht je niet!


Jeugdig respectloos marokkaans kut tuig verstoorde herdenking Bergen op Zoom
Inderdaad, volgend jaar gebruik ik dit artikel weer en verander Bergen op Zoon even in willekeurig welke andere plaats dan ook. Zag dit bericht gisteravond op omroep Brabant en was inderdaad totaal niet verrast. Waarom ook? Bergen op Zoom barst van het licht getint tuig dus met een beetje nadenken had ik ook de plaatsnaam alvast van te voren kunnen invullen.

"free palastina & kanker homo's"

De Dodenherdenking op het Thaliaplein in Bergen op Zoom is maandagavond bruut verstoord. Op het moment van de twee minuten stilte, riepen enkele langsfietsende jongeren hatelijke palestina leuzen over Israël. Zo zou er zijn geroepen: "palestina, palestina, kanker homo's. Jullie zijn de volgende."

Volgens een aanwezige mevrouw zou er ook Tawhiedul-Oeloehiyyah zijn geroepen, ondanks dit heeft de verstoring van ONZE dodenherdenking uiteraard niets met de islam te maken.

Tawhiedul-Oeloehiyyah (ook wel Tawhied ul-cIbaadah) houdt in dat alleen Allah als object van aanbidding genomen mag worden.

Na dat de twee minuten "stilte" voorbij waren hebben enkele mannen, waaronder PVV'er Maikel Boon, de achtervolging op dit islamitisch schorem nog ingezeten en hij heeft dit laf tuig ook daadwerkelijk weten te bereiken om ze te vragen waarom ze dit hebben gedaan en werd vervolgens met de dood bedreigd. Hij kon wel een foto van de drie lafbekken maken terwijl ze op de fiets vluchten.

Helaas een herdenking in Nederland kan niet meer normaal worden gehouden zonder de nodige politie inzet daar deze anders verziekt wordt door Noord Afrikaans tuig. Ben zelf wel benieuwd of dat de plaatselijke bromsnor brigade nog achter deze misbaksels aangaan om ze op te pakken en ten minste net zo lang vast te zetten als de waxinelichtje werper van enkele jaren terug. Ik vind het verstoren van een respectvol moment voor hen die ons land hebben bevrijd en opgebouwd vele malen erger dan het werpen van een lampje tegen een koets. Ben alleen bijna zeker dat hier niets meer mee wordt gedaan en ook deze agressie tegen Nederland en de Nederlanders zonder verdere stappen eenvoudigweg wordt "vergeten" Had zelf liever dat een aantal omstanders dit tuig te pakken had gekregen en ze op een geweldig pak slaag hadden getrakteerd zodat ze volgend jaar op 4 Mei de straat niet eens meer op durven.

met groet Bolo  

Geen opmerkingen: