.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 9 mei 2015

illegalengekte

Nieuw dieptepunt in de illegalengekte: het VluchtVerpleeghuis


Dus je zet getraumatiseerde, uitgeprocedeerde mensen in te krappe verblijven tussen een heleboel bejaarden in een verzorgingstehuis. En die bejaarden licht je pas in als die mensen er al zitten. Extra jammer dat bejaarden in verzorgingstehuizen vaak te weinig gedoucht worden, want deze oudjes zijn extra vies. Ze zijn vol in de bek gespuugd door het volstrekt failliete asiel’beleid’ in dit land.
“De achttien mannen en vrouwen zijn door de GGD aangemerkt als kwetsbaar. Zij lijden aan depressies of een posttraumatisch stresssyndroom en hebben 24 uur per dag opvang en begeleiding nodig. De psychische problemen vormen geen risico voor de andere bewoners, aldus de woordvoerder. ‘Daar is nadrukkelijk naar gekeken.’”
De illegalen zitten met drie man op een kamer voor twee in een vleugel die verbouwd wordt. Maar er is geen risico, want daar is niet zomaar naar gekeken, nee, daar is nadrukkelijk naar gekeken. Oh nee dán. Wat kan er fout gaan, PTSS-klanten te krap huisvesten naast bejaarden. Wat boeit het dat er regelmatig vechtpartijen zijn tussen illegalen in hun vluchtkerk, -garage, -toren, -whatever gebouw ze met veel pandoer en in het zicht van de camera’s kraken. Who cares dat ze geen Nederlands spreken, dat zal het gedwongen samenleven vast niet bemoeilijken. Wat maakt het uit dat vierentwintiguurszorg voor bejaarden in Nederland net zo moeilijk te krijgen is als een groene olifant met gouden slofjes die de Toppers kan playbacken.


artikel van Annabel Nanninga voor website Jalta

Geen opmerkingen: