.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 15 mei 2015

Freedom Flotilla III

Oorlogstuig voor hamas on the move


Nummer I kelderde door toedoen van de Israëlische marine, nummer II mocht niet meer weg uit Athene en nu is er door de niet nadenkende linkse geitenwollen sokken bende een derde poging gestart die aankomende maandag vertrekt vanuit Gotenburg om door de blokkade heen hamas en fatah aan bouwmaterialen te helpen om nieuwe tunnels en wapentuig te kunnen bouwen voor een nieuwe aanval op het enige rechtschapen land daar bij die grote zandbak, Israël.Ja ik weet het, dit is een lompe botte opmerking die echter veel waarheid bevat aangezien het nog steeds zo is dat de terreurorganisaties de dienst uit maken in het (in elk geval door mij) niet erkende palestina. De palestijnen worden niet geholpen door ontwikkelingsgelden en goederen, deze komen niet bij de bevolking terecht maar gaan linea recta naar de terreurorganisaties die huizen rondom de palestijnse gebieden.

De eerste Freedom Flotilla poging om de Israëlisch-Egyptische blokkade van de Gazastrook te breken was in 2010 en kende een dramatische afloop voor de actievoerders. Israël was niet van plan om de Turkse islamitische stichting İnsani Yardım Vakfı een donatie van oorlogshulp te laten doen aan de aldaar gevestigde terreurorganisaties en ze overvielen dit "hulp" transport binnen de internationale wateren waarbij negen Turkse actievoerders het leven lieten.

De tweede Freedom Flotilla poging kwam niet verder dan Athene en daar werden de schepen aan de ketting gelegd aangezien de Griekse autoriteiten het vertrek van de schepen naar Gaza verboden hadden werd de actie afgeblazen.

Leuk detail bij deze en andere pogingen is het feit dat Israël steeds heeft aangegeven dat de goederen na inspectie door Israël naar de Gazastrook zouden worden vervoerd en tja die inspectie dat is het grote probleem en de reden dat de "hulporganisaties" liever pogen om door de blokkade heen te breken dan dat ze aan Israël willen laten zien wat voor goederen er zich op de schepen bevinden.

En nu is er dus een nieuwe poging om Israël te provoceren gelanceerd door de Freedom Flotilla Coalition. Deze keer is de start in Gotenburg en hiervandaan start de trawler Marianne met hierbij "Ship to Gaza Sweden" en "Ship to Gaza Norway" om vervolgens onderweg aangevuld te worden door meerdere andere schepen uit verschillende havensteden. Samen zullen de schepen de derde vloot naar Gaza vormen met als doel het vormen van "een vreedzame, geweldloze actie om de illegale en onmenselijke blokkade van de Gazastrook te doorbreken," aldus de Freedom Flotilla Coalition. De eerste drie havens die ze aandoen zijn Helsingborg, Malm en Kopenhagen de volgende havens zullen later bekend worden gemaakt.

De lading bestaat onder andere uit medische equipement en zonnecellen, maar natuurlijk mag cement niet ontbreken en een aantal prominenten gaan deel nemen aan de vloot, waaronder de voormalige Tunesische president en mensenrechten activist Muncef al-Marzouki, maar er zullen nog wel een aantal anti Israël activisten uit de hoge hoed getoverd kunnen worden om de reis een beetje meer aandacht te kunnen geven, want ja publieksgeil zijn ze zeer zeker wel.

Uiteraard gaat Israël weer aanbieden om de goederen na inspectie door te laten en uiteraard gaan ze daar weer niet mee akkoord aangezien Israël er niets mee te maken heeft wat er allemaal vervoerd moet worden naar het terroristen broeinest.

Het spreekt voor zich dat de welwillende palestijnen geholpen moeten worden, maar doe dat nou eens op een goede manier, want ze kunnen helemaal niet zonder Israël en de enige mensen die daar wel toekomst kunnen hebben aangezien ze best met de Israëliërs willen samenleven en samenwerken worden daar onderdrukt door terreurorganisaties die al meer als genoeg hebben laten merken dat ze niet rouwen om een kinderlijk meer of minder mits ze het maar als propaganda kunnen misbruiken. Stamp die boten eens vol met een gigantisch leger en val samen met Israël de gazastrook binnen om hamas en elke andere vorm van terreur te verjagen uit de palestijnse gebieden zodat de mensen die het daadwerkelijk willen in vrede met Israël samen kunnen leven aldaar en vergis je niet ik denk dat het heel wat meer palestijnen zijn als menigeen denkt die wel in vrede met Israël willen leven dus geef deze een kans en vecht tegen de terreur in plaats van te gaan provoceren tegen Israël

met groet Bolo  


bijlage 1.


Geen opmerkingen: