.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 3 mei 2015

Vrede onder voorbehoud

Op 4 mei herdenken we de Nederlandse oorlogsslachtoffers. Op 5 mei vieren we onze vrijheid.


Op 6 mei raakte wij onze vrijheid weer kwijt


Op 5 mei vieren we onze vrijheid, klinkt goed, helaas zijn er altijd weer een zooitje zwaar achterlijke haters van de Nederlandse cultuur, normen en waarden die proberen te voorkomen dat wij deze tradities die ontstaan zijn uit respect voor iedereen die heeft gevochten voor onze vrijheid, al dan niet ten kosten van zijn of haar leven, te herdenken. Wanneer ik nu aangeef dat ze al deze mensen het land uit moeten gooien dan ben ik een racist, wanneer deze mensen op 4 en/of 5 mei even als een studentenclub een pro hamas volgers en anti Joden dag organiseren dan is dit weer eens een vorm van vrijheid van meningsuiting, iets dat ze zelf nou niet bepaald respecteren overigens aangezien mijn reactie over deze ontmoeting binnen twee uur was verdwenen van hun facebook pagina, in die twee uur stonden er enkel positieve reacties op mijn bericht alsmede enkele tientallen likes dus denk dat er meer mensen deze samenscholing "een beetje" ongepast vonden en zeer zeker op 4 Mei.

Maar wat is onze vrijheid nou eigenlijk waard? Is er eigenlijk de afgelopen 70 jaar wel zoveel verandert? Of heeft men enkel de eerste pakweg 35 jaar mogen genieten van een ware vrijheid in Nederland?

1941 : De bezetters heffen de democratie op. Het parlement wordt ontbonden. De Oostenrijkse nazi Arthur Seyss-Inquart gaat Nederland besturen met een kleine bezettingsmacht. Het Duitse bestuur in Nederland functioneert op de achtergrond.

2015 : De regering heft samen met een aantal landverraders de democratie op.  Jean-Claude Juncker bepaalt samen met een Europese raad de wetten en regels in Nederland, De Hagenaar Mark Rutte mag als hampelmann Nederland besturen met een nipte meerderheid van mede collaborateurs.

Nee we hebben ook nu niets meer te vertellen in ons eigen land, iedereen weet nog wel dat we op woensdag 1 juni 2005 een referendum hadden waarbij we mochten aangeven of we als Nederlanders voor of tegen het voorstel voor een Europese Grondwet waren, een ruime meerderheid van de Nederlandse kiezers wees in een landelijk referendum het voorstel voor een Europese Grondwet af en wat is hiermee gedaan? Inderdaad we leven nu "gewoon" volgens de wetten en regels van Europa en hebben zelf net zo veel te vertellen als tijdens de Duitse bezetting, bedoel maar zo we mogen niet eens meer zelf bepalen of we al dan niet een plastic tasje meenemen als we zijn gaan winkelen.

Het antisemitisme stijgt ten top, homoseksuele en lesbiennes kunnen niet meer normaal over straat of zelfs maar normaal wonen in verschillende Nederlandse steden en wijken, vrouwen onderdrukking doet zijn herintrede in de "Nederlandse" cultuur, de NSB heeft een prima vervanger gevonden in de diverse haat imams en hun volgers, de waffen SS hebben we ingeruild voor marokkaans straattuig dat zich bezig houd met het molesteren van Joden en anders denkende uiteraard in de traditie van de SS in groepsverband aangezien ze in hun eentje nog te laf zijn om een 99 jarige blinde bedlegerige oma aan te vallen.  Het is zelfs al zo erg dat we sinds 1966 al heimelijk een vervanger hebben gevonden voor de in juli 1940 opgerichte politieke groepering de Nederlandse Unie, een partij die aangaf tegen de NSB te zijn, maar echter alles wat de Duitse bezetter deed oogluikend toestond. Nou miezerig ventje P. dat is dus exact wat de "Democraten" 66 nu ook aan het doen zijn, heb ze per abuis wel eens afgezet als een zooitje NSB'ers maar de eerlijkheid gebied mij te zeggen de Nederlandse Unie dichter bij de D66 in de buurt komt. Pas wel op, de Nederlandse Unie werd ontbonden door de Duitse bezetters op het moment dat ze te veel tegengas gingen geven en ze niet langer meer nodig en bruikbaar waren voor het derde rijk. Zou dus zo wel eens kunnen zijn dat de D66 het zelfde lot ondergaat wanneer ze niet langer meer bruikbaar zijn voor het vierde rijk van Europa, de EU. Op onderstaande foto het toekomst perspectief van Nederland?
Het Russisch Bolsjewistische beleid van Jozef Stalin was voor heel veel Duisters maar ook voor zo'n 240.000 Nederlandse NSB-gezinnen een reden om achter Adolf Hitler te gaan staan.Mede om die reden waren en een 150.000 Nederlandse mannen die zich vrijwillig gemeld hadden bij de Landwacht, Kriegsmarine of waffen SS. De Russen, daar zijn ze weer, de Europese Unie doet op dit moment er alles aan om Vladimir Poetin aan te pakken, te prikkelen en te dwingen om een fout te maken om zodoende een excuus te hebben om Rusland aan te vallen? Nee dat niet, in tegenstelling tot der Führer weet men nu wel hoe sterk Rusland eigenlijk is, maar het zet mij wel te denken dat de leiders van het grote vierde rijk van Europa de zwarte Piet naar Rusland sturen, een land dat overigens wel weet hoe de islamitische terreur aan te pakken, zou dat het eigenlijke probleem zijn dat de Europese leiders met de Russen hebben?

En wij? Wij leven in vrijheid, vrijheid van denken en doen, mits je maar doet wat je gezegd wordt en je eigen niet te negatief uit over het komende einde van dat wat ooit ons Nederland was. Nederland weggegeven aan Europa, aan de EU in de ban van het nieuwe nazisme, de islam en met open deuren om nog meer islamitisch tuig binnen te laten. Nederland 70 jaar bevrijd, ja wanneer je als een struisvogel je kop in de grond steekt dan zijn wij inderdaad al 70 jaar bevrijd, wanneer je zelf nadenkt en om je heen kijkt dan denk ik dat we de 70 jaar niet hebben gehaald en dat we nu weer leven onder het juk van andere landen. Voor mij zijn we pas weer een vrij land wanneer vrouwen en kinderen veilig over straat kunnen en niet enkel in een klein dorp, maar ook in de stad en dan moet het geen moer uitmaken in welke wijk ze dan willen rond wandelen. Voor mij zijn we weer vrij wanneer synagoge en Joodse winkels niet bewaakt hoeven te worden en dat Joden met een keppeltje over straat kunnen zonder te worden beschimpt en bespuugt, vrij zijn we wanneer 2 vrouwen arm in arm over straat kunnen lopen terwijl ze elkaar zoenen aangezien ze van elkaar houden en wanneer dit geen twee vrouwen zijn maar twee mannen dan moet dit ook gewoon kunnen zonder dat deze door een groep islamitisch tuig in elkaar worden getrapt en uit hun huis worden verdreven door pesterijen, mishandeling en vernieling zonder dat justitie hier tegen op treed,

Voor mij is het pas weer vrijheid wanneer politici voor ons op kunnen komen zonder dat ze dan gelijk bescherming nodig hebben aangezien ze anders kans lopen om te worden vermoord, ik wil mijn land terug en ja zodra dat zo ver is spreek ik weer van vrijheid, ga ook zeer zeker onze Nationale vlag half stok hangen op 4 Mei, maar op 5 Mei laat ik een traan en haal ik de vlag weer naar binnen, want bevrijd? 

Nee leven in absolute vrijheid kan ik hier al jaren niet meer.groetjes met traan Bolo

Geen opmerkingen: