.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 31 mei 2015

Trouw

PVV vs D66: moet je maar wennen aan niet-westerse meerderheid?OPINIE Accepteer dat straks een meerderheid van de inwoners van Den Haag en andere steden een niet-westerse afkomst heeft, zo zei de Haagse burgemeester Jozias van Aartsen onlangs in Trouw in een interview over de Schilderswijk. De fracties van D66 en de PVV in de Haagse gemeenteraad meldden zich na dat interview samen bij deze krant om elk een opiniestuk te schrijven over de oproep van Van Aartsen. D66 is de grootste coalitiepartij in het Haagse gemeentebestuur. De PVV is de grootste oppositiepartij in Den Haag.
  • Met types als Van Aartsen winnen we die oorlog niet
Nee: Stad kan massa-immigratie en islamisering nu al niet meer aan
Léon de Jong, Fractievoorzitter PVV in Haagse gemeenteraad

Alleen dwazen leggen zich neer bij nog meer criminaliteit, nog meer uitkeringsafhankelijkheid en een nog verdergaande islamisering van Den Haag. Want dat is wat er zal gebeuren als wij ons neerleggen bij een niet-westerse meerderheid.

Onze stad kan de gevolgen van de massa-immigratie nu al niet meer aan en de gevolgen van nog meer islamisering zullen desastreus zijn. De islam staat namelijk haaks op vrijheid. Juist hetgeen wij, met alles wat wij in ons hebben, zouden moeten koesteren en verdedigen, maar waar de laffe elite onder aanvoering van Jozias van Aartsen in haar daden weinig mee op heeft. Althans als het gaat om de vrijheid voor de autochtone bevolking.

Er is wél genoeg vrijheid voor wat ik noem islamtuig. De vrijheid om bijvoorbeeld zonder al te veel tegenwerking middels kreten als 'dood aan de Joden' op te roepen tot haat en geweld. Om journalisten te mishandelen en hun het werken onmogelijk te maken. Om met IS-vlaggen te wapperen en te dreigen dat ons land solliciteert naar een aanslag. De vrijheid om, na een paar maanden jihadistisch dood en verderf te hebben gezaaid, voorrang te krijgen op een huurwoning en ondertussen als tikkende tijdbom door de straten van Den Haag te lopen. En de vrijheid om de islamisering zonder tegenwerking ten uitvoer te brengen.

Verder lezen middels deze link


Een beetje realistische immigratie humor erbij dan maar


Geen opmerkingen: