.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 9 mei 2015

Waarom?

De vernietigingskampen


"Een vernietigingskamp was nee is een concentratiekamp dat speciaal bedoeld was nee is om zo veel mogelijk mensen te vermoorden. Dergelijke kampen werden ingericht door nazi-Duitsland tijdens de Tweede Wereldoorlog en worden heden ten dagen gebruikt door islamitische staat om een ieder die zich niet wenst te bekeren tot de islam uit te moorden. De kampen staan ook wel bekend als dodenkampen." 
Is "nooit meer Auschwitz" dan zo'n loze kreet? Waarom staat de wereld stil en kijken "onze" leiders eenvoudigweg toe nu er wederom mensen in vernietigingskampen gevangen worden gehouden en systematisch worden uitgemoord? Waarom is er niet eerder ingegrepen ondanks het feit dat men al lang voor het ontstaan van de islamitische staat werd gewaarschuwd voor de gruwelen uitgevoerd door de volgers van het geloof van de vrede?

Tijdens de tweede wereldoorlog werden mensen opgepakt, afgevoerd en systematisch uitgemoord enkel en alleen daar ze jood waren, daar ze zigeuner waren, daar ze anders dachten dan het nazi regiem en nu, nu worden mensen opgepakt, afgevoerd en systematisch uitgemoord enkel en alleen daar ze Jood zijn, daar ze christen zijn, daar ze hindoe zijn, daar ze anders denken en zich niet wensen te bekeren tot de islam, ze worden opgesloten in massavernietigingskampen en mishandelt, verkracht, vernedert  en uiteindelijk uitgemoord door "strijders" van islamitische staat.

We kunnen niet zeggen dat we niet zijn gewaarschuwd voor de gruwelen van de islam en de manier waarop mensen worden gedwongen om zich wat positiever op te stellen tegen deze volgers van het geloof van de vrede of zijn we Nigeria alweer vergeten alwaar op 15 april 2014 een massaontvoering van schoolmeisjes plaatsvond in de stad Chibok door terreurorganisatie Boko Haram enkel en alleen om de regering van Nigeria onder druk te zetten?

Kinderen en de volgers van de pedofiele nep profeet iets wat steeds maar weer een onafscheidelijke berg gruwelen op lijkt te leveren, kinderen zijn de meest kwetsbare groep en juist deze groep is vaak het doelwit van de vele islamitische terreurorganisaties, kinderen opgesloten in vernietigingskampen, hoe was het ook weer? "nooit meer Auschwitz".


Meisjes mogen geen onderwijs volgen, mogen enkel opgeleid worden tot minderwaardig schepsel en klaar worden gestoomd voor een gedwongen huwelijk met een man die hun opa zou kunnen zijn en wanneer er gebieden worden verovert in de "heilige oorlog"  dan moorden ze de mannen en oudere vrouwen uit en verplichten ze de meisjes zich te bekeren tot de islam en hersenspoelen ze deze kinderen in heropvoedingskampen, de zelfde kampen waar de niet welwillende worden afgeslacht.

Regelmatig krijgen wij middels de mainstream media berichten door van Yezidi die zijn vermoord door islamitische staat en zelf wanneer je enkel de berichten van deze media volgt dan bedraagt alleen het aantal Yezidi dat is vermoord en gedumpt in massagraven al duizenden en dan volg ik enkel nog de berichten die men niet kan wegmoffelen, de kleine berichtjes op pagina 6 in de krant of de 2 seconde waarin het gemeld word op het journaal bij de staatsomroep. Mochten ze er ooit in slagen om islamitische staat terug te slaan, mochten de dappere Koerden ooit voldoende hulp krijgen en niet meer tegen gewerkt worden door vrienden van de islamitische staat zoals Turkije dan ben ik er bang voor dat men er achter gaat komen dat de slachtingen op onschuldige burgers aangericht door islamitische staat zelfs de vergelijking kan weerstaan met  de Armeense genocide, de Turkse poging tot het uitroeien van de Grieken en de Holocaust.

Uiteraard sluiten "onze" leiders hiervoor de ogen, bewaren de kranten deze moordpartijen voor een vier regel berichtje op pagina zes en probeert de staatsomroep een en ander zo veel mogelijk te bagatelliseren en ondertussen graven de "strijders" van islamitische staat maar weer een nieuw gat voor de volgende 200 Yezidi kinderen of stoken ze het vuurtje in de ovens wat hoger op zodat er een nieuwe lading ongelovige kan worden geofferd aan hun pedofiele nep profeet, maar pas op zodra ze daar klaar zijn dan is Europa aan de beurt en is het ook hier afgelopen met het vrij denken, de infiltranten komen met scheepsladingen binnen geholpen door ruimdenkende Europeanen die nog niet helemaal lijken te willen zien wat de islam eigenlijk inhoud.

Ik houd me hart vast voor de generaties die na ons komenmet groet Bolo


  

Geen opmerkingen: