.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 30 mei 2016

Nederland krijgt een islamitische ‘speciaal rapporteur extremisme’ van Marokkaanse afkomst.

Marokkaanse Naïma Azough benoemt als Nederlandse speciaal rapporteur extremisme.

Ach waarom ook niet je stelt een Marokkaanse, die behalve het Marokkaanse paspoort ook nog zo’n Nederlands paspoort heeft, aan om in Nederland te gaan bekijken waarom jongeren ontsporen. Je laat haar in kaart brengen wat er goed en minder goed werkt in de strijd tegen radicalisering en extremisme in Nederland. Ze spreekt in elk geval de taal van de licht getinte straatterreur die ons land al jaren teistert. Wellicht kan ze samen met de Marokkaanse consul generaal eens een oplossing voor Ede gaan zoeken, bedoel maar zo wanneer we ons land toch weg geven dan maar gelijk meteen goed beginnen.
Behalve het dubbel paspoort, dat op zich al een reden is om in Nederland geen enkele bestuurlijke of verantwoordelijke functie te mogen bekleden,  is mevrouw ook nog eens zo’n Groen Linkse knuffelaar, zo eentje die dus alles met de mantel der liefde wenst te bedekken en in haar vrije tijd lekker een boompje gaat knuffelen. Optreden tegen toekomstige jihadisten en ander vrede hatend tuig gaat op deze manier totaal niet lukken al heeft ze wel het voordeel dat ze middels de Marokkaanse cultuur weet hoe ze zich als vrouw dient te gedragen en zich moeiteloos kan aanpassen aan de gebruiken die gelden binnen de ‘Nederlandse’ moslimcultuur. Zegt de plaatselijk imam, terwijl ze in de moskee op zoek is naar haatdragende jeugdige crimineeltjes,  tegen haar dat ze der schoenen uit moet doen, apart bij de vrouwen moet gaan zitten en verder der bek dicht moet houden dan doet ze dit uiteraard zonder morren, zoals het een goed moslima betaamt. Ja hier hebben wij iets aan als Nederlanders die eindelijk wel eens zouden willen dat er echt opgetreden werd tegen het islamitische straattuig.
Azough gaat kijken waar het jeugdwelzijnswerkers, zorgprofessionals, wijkagenten, docenten en ouders goed lukt te voorkomen dat kwetsbare jongeren zich isoleren van anderen en de Nederlandse samenleving. Ook moet ze kijken of extremisme in een vroeg stadium te herkennen is en daar iets tegen te doen is.” quote Nu.nl
Wanneer ik dit door me eigen bril ga bekijken dan lees is dus dat ze het falende beleid van ‘onze’ huidige overheid, alsmede de regeringen die ons land de laatste decennia in de ellende hebben gestort, gaat beoordelen en niet tot de logische conclusie gaat komen dat het migratiebeleid faliekant heeft gefaald, maar tot de conclusie gaat komen dat er meer geld nodig is om deze mensen te helpen. Ja het echte ‘Groen Links oogkleppenbeleid’.
Ze gaat overigens kijken waar het goed lukt om dit aan te pakken, hoezo? Gaat ze er voor zorgen dat ook deze (volgens de islam) ontspoorde weer netjes in het rijtje van de imam en de koning van Marokko gaan wandelen en er voor zorgen dat ze snel stoppen met dat aanpassen aan de Nederlandse cultuur?
In het verleden liep Naïma Azough in Antwerpen al te huilen tegen ‘Het Vlaams Blok’ in Nederland gaat ze na alle waarschijnlijkheid de strijd weer aan met De Partij Voor de Vrijheid aangezien deze in de ogen van de Groen Linkse gutmensch de boosdoener zijn waarom in Nederland al die islamitische jongeren de straat terroriseren. Nee dit heeft niets met hun (gebrek aan) opvoeding of hun inteeltcultuur te maken, islamitische en dus ook Marokkaanse jongeren ontsporen doordat Geert Wilders zich hier in tegenstelling tot de andere partijen wel druk over maakt en hier niet over zwijgt.
Hoera er is weer werk geschapen zodat wij allemaal kunnen zien hoe ook deze Marokkaanse weer haar best doet om de radicalisering een halt toe te roepen. Laat Naïma Azough dan maar eens beginnen met het inleveren van haar Marokkaanse paspoort als teken van goede wil. Het inleveren van het Nederlandse paspoort mag natuurlijk ook, maar dan wel zonder levenslange uitkering direct vertrekken naar Rabat.
met groet Bolo

Geen opmerkingen: