.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 28 mei 2016

Ook U bent van harte welkom in wijkcentrum de Poelewei te Breda, althans dat ‘denk’ ik

Pak gelijk de agenda erbij en kijk of er nog wat ruimte is om zondag 5 juni af te reizen naar Breda het ‘Haagje van het Zuiden’ om aldaar te komen luisteren naar het kwartet van de anti Nederland beweging ‘denk’. Deze naar alle waarschijnlijkheid anti Nederland en Nederlanders show start om 16.00 uur en de zaal is om 15.00 uur open om eerst wat te kunnen indrinken aangezien de bagger van dit viertal anders niet te behappen is.
1
De bruine arm van Erdogan is er in overvloed aanwezige evenals de anti Zwarte Piet populist Sylvana Simons, zouden de initiale van  Sylvana met voorbedachte rade overigens zo zijn gekozen?
Het viertal Tunahan Kuzu, Selçuk Öztürk, Farid Azarkan en Sylvana Simons gaan spreken over de persvrijheid, de vrouwenrechten, de Armeense Genocide, het gevaar van de islam, mensenrechten in Turkije, kindhuwelijken, dictator Erdogan en de steun van ‘bondgenoot’ Turkije aan de zelfbenoemde islamitische staat.
Oh sorry, nee dat was het lijstje waarover men juist niet wenste te spreken.
Men gaat uiteraard spreken over de schandalige manier waarop wij in Nederland met islamitische jihadisten, oeps ik bedoel met islamitische fatsoen pareltjes omgaan, waarom wij een feest vieren waarbij een zwarte moet werken terwijl de blanke man in jurk op een paard zit, de vraag die ook aan de orde komt is het waarom wij op 4 mei onze doden herdenken, waarom er in Nederland nog steeds Joodse winkels zijn, waarom er zoveel kerken zijn, waarom wij  niet wat meer respect voor de islam kunnen opbrengen, waarom we dictator Erdogan zo hard aanpakken, waarom er nog steeds blogs en facebook pagina’s zij die de islam negatief belichten en waarom alle mensen die achter de PVV staan nog steeds niet zijn opgepakt en afgevoerd.

Het is nog niet helemaal duidelijk of vrouwen ook welkom zijn of dat er voor gekozen wordt dat de dames achteraan moeten zitten en er voor moeten tekenen dat ze tijdens deze nationale intolerantie middag niets zullen zeggen en enkel toe zullen kijken, zoals het hoort in een islamitische samenleving, maar daar gaat Sylvana ook nog wel achter komen.

De anti Nederland beweging ‘denk’ het bewijs van de stelling ‘wanneer je echt helemaal niks kunt en te lui bent om te werken dan moet je in de politiek gaan om vervolgens op een eenvoudige manier te kunnen gaan genieten van een levenslange belachelijk hoge uitkering‘ komt dus naar Breda en rekent waarschijnlijk op de Brabantse gemoedelijkheid. Wellicht worden ze wel ontvangen met koffie en een overheerlijk echt Brabants (varkens)worstenbroodje.
Op de uitnodiging die zelfs ik kreeg toegestuurd staat dat iedereen welkom is, wellicht een mooie uitdaging voor Pegida Nederland om de zaal daar in Breda vol te krijgen, lijkt me best lachen.
met groet Bolo

Geen opmerkingen: