.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

woensdag 18 mei 2016

Oppas moslima onthoofd vier jarig meisje en wordt niet vervolgt aangezien haar ‘goed wies’ kapot is!

Moet kunnen toch?

Op 29 februari dit jaar onthoofde een moslima oppas een  4-jarige meisje en paradeerden vervolgens met het hoofd van dit kind door de straten in de wijk te Moskou. Waarom? Ze handelde uit wraak voor de aanvallen op de terroristische moslims van de zelfbenoemde islamitische staat in Syrië door Poetin.

Deze vrouw moet de doodstraf krijgen, toch? Of op zijn minst een levenslange gevangenisstraf zonder ook maar enige kans op vervroegde vrijlating?

ECHT NIET!

Deze oppas moslima wordt eenvoudigweg geclassificeerd als “krankzinnig” en kan verder niet meer vervolgt worden voor deze gruwelijke daad, die zeer goed pas in de levensvisie van de volgers van de pedofiele nep profeet Mo en zijn scharen van (kinder)verkrachters, moordenaars en zelfmoordterroristen.
Ach wat maakt het ook allemaal uit, kan gebeuren en deze uitspraak maakt het voor moslims mogelijk om naar believen allerlei onmenselijke misdaden te begaan, want ze zijn toch allemaal achterlijk de volgers van de pedofiel zonder vrede. Ondertussen stierf de slechts vier-jarige Anastasia Mescheryakova  een gruwelijke dood. Het kind werd onthoofd, haar hoofd werd als trofee door de straten gesleurd terwijl de rest van haar kleine kinderlijfje op haar bedje in haar ouderlijk huis achterbleef.
Deze vrouw verdient het uiteraard niet dat ze er zo gemakkelijk vanaf komt. Zelfs als ze krankzinnig is geeft haar krankzinnigheid haar nog niet het recht om een kinderleven en het leven van de ouders te vernietigen. Denkt er ook nog iemand aan de toekomst van het kind en de verschrikkingen waar haar familie mee moet verder leven?
Niet dus, het interesseert ze geen ene moer.
Het Serbsky State Scientific Centre for Social and Forensic Psychiatry verklaarde deze oppas moslima ‘gestoord’ iets dat verder vervolging onmogelijk maakt. Is dit nu een vrijbrief voor moslims met een genetische afwijking door incest, inteelt en gebrek aan opvoeding om rond te moorden en verkrachten? De oorzaak voor het achterlijke en onmenselijke gedrag bij de volgers van het geloof van de “vrede” en pedofiele is zo eenvoudig : 1400 jaar inteelt binnen de islam.
En geloof nu maar niet dat dit in Nederland anders is, denk maar even aan Pim Fortuyn en de ‘straf’ die zijn moordenaar werd kwijtgescholden.

Bolo

Geen opmerkingen: