.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 2 mei 2016

Je bent Koerd en ook nog eens christen oeps welkom in Turkije!

Gewoon maar eens een filmpje zoals je ze kennelijk dagelijks kunt maken in het land van dictator Erdogan, de man die op toerbeurt zijn billen laat afvegen door de leden van het Europese parlement nadat hij ongegeneerd in de bek van onze Mark Rutte heeft zitten schijten.

We zijn in Rize, Turkije alwaar een  Koerdische christelijke spreker van Syrische afkomst een poging onderneemt om geld in te zamelen voor andere christelijke vluchtelingen in Turkije.
Eerst wordt hij bedreigt en vervolgens aangevallen, logisch in het land van dictator Erdogan en zijn über tolerante pro islamitische staat sturmtruppen.
De man is een Koerd en ook nog eens een christen dus logisch dat hij met de dood werd bedreigt, in elkaar getrapt wordt om vervolgens door de Turkse geheime politie, zeg maar de Turkse Gestapo, te worden afgevoerd.
Een andere vergelijking met de Gestapo is het feit dat het onbekend is waar deze man is gebleven……..
Namens alle rechtschapen Nederlanders heet ik Turkije van harte welkom bij de Europese Unie, het vierde rijk van Europa kan de Turkse SS en Hitlerjugend praktijken er nog prima bij gebruiken.
met groet Bolo

Geen opmerkingen: