.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 21 mei 2016

Luchthaven Elliniko in Griekenland : Het islamitisch pedofielen paradijs

Voor elk wat wils, van jongetjes die amper al staande kunnen plassen tot meisjes waarbij de tietjes nog amper zichtbaar zijn, opvangcentrum Elliniko heeft voor elke pedofiel exact dat wat deze zoekt.

Dit zou zo maar uit een vakantiefolder kunnen komen, maar helaas deze horror vakantie is de treurige waarheid voor de kinderen die opgevangen worden op het terrein van deze voormalige Griekse luchthaven

Vluchtelingen kamp  Elliniko daar waar de kinderen worden geprostitueerd door volwassenen, volgens de woorden van burgemeester Andreas Kondylis.

Volgens beschuldigingen die in de media de ronde doen beweert burgemeester Kondylis dat de oudere inwoners van het kamp minderjarigen kinderen verplichten om zich te prostitueren. Deze gruwelijkheden vinden ‘s nachts rond het vluchtelingenkamp plaats voornamelijk op vrijdag en zaterdag.

Maar liefst 10 politieagenten bewaken het gebied dat 6.000 asieleisers en migranten herbergt, het aantal agenten is uiteraard ruim onvoldoende om de orde te handhaven, de veiligheid te garanderen en de kinderen te beschermen. De informatie en klachten komen uit Poseidonos Avenue en dat is de plek waar kinderen naar verluidt worden geprostitueerd in een zijstraatje in de buurt van het busstation.

Uiteraard is de ellende niet te overzien en is dit het zoveelste bewijs dat dit islamitische barbarenvolk niets te zoeken heeft in onze westerse wereld. Zolang ‘onze’ leiders dit smerige vuile islamitische tuig toegang geven tot onze wereld kunnen de vrouwen en kinderen die daadwerkelijk hulp en een veilige plek nodig hebben nooit of te nimmer op een juiste manier geholpen worden.

1

Hoe ver laten wij dit nog komen?

De vvd heeft het licht der schijnheiligheid  gezien en roept met de verkiezingen in zicht dat er een stop moet komen op het invoeren van asiel jihadisten, terroristen, pedofiele, misbruikers, verkrachters, moordenaars en ander gespuis.

Beste bestuurders en leden van de vvd : WIJ ZIJN DE LEUGENS ZAT, Ik heb in elk geval genoeg van de vvd oplichterspraktijken. Kom eerst al die andere valse beloften eens na waardoor jullie nu samen met de pvda en nsb66 ons land vier jaar lang dieper in de ellende hebben gestort. Ik zou blij zijn wanneer jullie in 2017 opRutten.

En nou maar hopen dat mijn mede landgenoten hier ook niet intrappen en massaal op de PVV gaan stemmen, heb het al vaker geroepen : Ik heb er een hard hoofd in.

Bolo

bron : https://shariaunveiled.wordpress.com/

Geen opmerkingen: