.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 24 mei 2016

Fracties van D66 en PvdA eindelijk ook eens in actie om het Marokkanenprobleem op te lossen.

Grote verontwaardiging bij zowel de Haagse gemeenteraad als bij de tweede kamer fractie van de Partij van en voor de Arabieren en NSB’66 omtrent het zoveelste Marokkanenprobleem.
Wie nu denkt dat beide eindelijk de strijd aangaan tegen het licht getinte geweld dat ons land dagelijks teistert moet ik wederom in grote teleurstelling dompelen. Nee ze stellen geen kamer vragen over de Marokkaanse straatterreur die onze grotere steden in hun ban houden en nee ze gaan ook niet op de bres voor al die Nederlandse meisjes en vrouwen die dagelijks met ziektes en het oudste beroep van de wereld worden verwelkomt op straat door werkschuwe randdebielen met een kleurtje. Ook maakt men zich geen zorgen over homo’s en lesbiennes die worden bespuugd en beschimpt door laf Marokkaans straattuig en het feit dat oudere en kwetsbare vaak de dupe zijn van de licht getinte loszittende en jattende handjes interesseert ze ook geen ene moer. Joden hebben pech en moeten vernederingen door islamitisch straattuig eenvoudigweg maar accepteren.
Het probleem zit hem erin dat twee Marokkanen de toegang geweigerd werd in het Haagse café Barlow. De reden was wat onduidelijk maar het kwam er eenvoudigweg op neer dat ze niet binnen kwamen aangezien ze Marokkaan waren.
De Haagse  journalist Alexander Bakker moest hier enorm om huilen op Facebook en was van mening dat dit allemaal heel erg zielig was.
“Vanavond met Appie El Massaoudi en Zakaria Taouss geweigerd bij Barlow”, schrijft Alexander Bakker op Facebook. “Alle Nederlanders uit ons gezelschap mogen naar binnen, maar de twee heren worden met smoesjes buitengehouden. Niet veel later volgen nog meer smoesjes en excuses van de chef beveiliging. Bij vertrek op het Plein achtervolgen twee agenten ons om verhaal te halen. Niet ons verhaal, maar het verhaal van de portier. Staan die jongens bij deur soms boven de wet?”
Tegenwoordig kunnen leden van NSB’66 ook lezen en zodoende zag gemeenteraadslid Hanneke van der Werf kansen op zetelwinst en begon gelijk te schreeuwen dat dit niet kan en mag. Dit is onacceptabel en we moeten middels mystery guests dit aanpakken.
Gemeenteraadslid Bulent Aydin van de PvdA was iets trager met de reactie waarschijnlijk moest er eerst overleg gevoerd worden met dictator Erdogan om een standpunt te kunnen bepalen in deze. De reactie van Bulent en Tayyip kwam niet veel verder dan :
hoe zoiets kan in een stad als de onze. “Hoezo één Den Haag en gelijke kansen?”
Ook in de tweede kamer waren beide partijen gelijk actief om tot een oplossing voor dit Marokkanen probleem te komen.
“Te gek voor woorden!”, zegt D66-Tweede Kamerlid Sjoerd Sjoerdsma. “Goed dat Hanneke van der Werf dit aankaart in de gemeenteraad.” Tweede Kamerlid Ahmed Marcouch wil dat burgemeester Jozias van Aartsen in actie komt. “Walgelijk! Aangifte doen opdat de burgemeester zijn verantwoordelijkheid neemt.”
Geweldig dat de Partij van en voor de Arabieren en NSB’66 eindelijk erachter zijn gekomen dat wij in Nederland een Marokkanen probleem hebben, of beter een islamprobleem, het begin is er en nu eens kijken of ze er zelf achter komen waarom deze Marokkanen geweigerd werden. Ik ben van mening dat dit twee gezellige mannen met dubbele paspoort zijn die gewoon wouden gaan stappen. Geen probleem toch?
Of toch wel?
Ik wil in deze wel een aantal gewetensvragen stellen die voor lezers van dit blog eigenlijk best eenvoudig te beantwoorden zijn, maar die bij leden van het ‘gutmensch folk’ het schaamrood op de kaken gaat brengen indien ze hier een eerlijk antwoord op moeten gaan geven.
Bij de aanwezigheid van hoeveel licht getinte mede ‘feestgangers’ voel je , je eigen niet echt meer op je gemak wanneer je naar een groot evenement gaat?
Je zit met je vriend of vriendin gezellig een biertje te doen in de kroeg en half Marokko komt binnen, zit je dan nog steeds zo gezellig?
Loop je een straatje om wanneer er een groepje allochtonen je richting op komt wandelen?
Fiets je als vrouw alleen naar huis ‘s avonds in een willekeurige wijk alwaar het merendeel allang niet Nederlands meer is?
Loop je in de trein een deur verder wanneer de voertaal in je treinstel Arabisch is?
Ik kan nog wel even doorgaan met dit lijstje, maar ik denk dat de strekking wel duidelijk is. Hoeveel vragen beantwoorde je met nee? Ben je nu een racist?
Ik bepaal in elk geval zelf wie ik wel of niet binnen wil hebben en stel het zeer op prijs wanneer de plaatselijke kroegbaas er voor zorgt dat ik ongestoord van me wodka sprite kan genieten zonder dat ik lastig gevallen wordt door onverstaanbaar barbaars volk. Zodra je der één in je kroeg hebt nemen ze de tent over iets dat ze ook met Nederland en Europa aan het proberen zijn.
Wat mij betreft heeft men bij café Barlow 100% gelijk, ondanks het feit dat deze twee dubbele paspoortgangers nu eens geen verkeerde bedoelingen hadden.
Bolo

bron : Den Haag FM

Geen opmerkingen: