.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 26 mei 2016

Ook dierenmishandeling door islamitische tuig wordt met de mantel der liefde bedekt.


Bij Aarhus Municipality werden de bezoekers van een kinderboerderij in de buurt van Gellerupparken onaangenaam verrast en veel kinderen zijn zelfs verdrietig omdat de grappige varkentjes zijn verwijderd.
De verklaring was tot nu toe dat ze werden verwijderd  voor het buurt, milieu en dierenwelzijn. Zoals altijd is de waarheid weer eens compleet anders en achter het woord welzijn verbergen de verantwoordelijke van het verwijderen van de varkentjes een brute mishandeling van deze door de buurtkinderen zeer geliefde dieren.. De dieren werden mishandelt, gestenigd en in één geval werd een biggetje gedood nadat jongeren van een andere etnische achtergrond dan die van de oorspronkelijke Deense bezoekers een stok in het achterste van het biggetje hadden geramd.
“In deze regio wonen veel kinderen met een verschillende etnische afkomst, die helaas niet allemaal evenveel van de varkentjes houden. Ze dachten dat het leuk was om met stenen te gooien naar de varkens”, zegt gemeentelijk bioloog Niels Jørgen Friis.
Hij vertelde verder dat zowel bezoekers, de beheerder en buren herhaaldelijk de gemeente hadden verwittigd dat het jongens met een allochtone achtergrond waren die achter het mishandelen zaten dat plaatsvond op de dieren. De gemeente was op de hoogte en deed er niets aan, jawel wel iets, ze lieten de dieren verwijderen.
De dieren werden niet verwijdert om de een of andere rot smoes, nee de dieren werden ernstig mishandelt door smerig laf islamitisch kut tuig en pogingen om ze te beschermen middels prikkeldraad en een kooi zodat ze konden schuilen voor de stenen werpende allochtone jongeren hielpen eenvoudigweg niet.

De terreur en ernstige dierenmishandeling ging ‘gewoon’ door en inmiddels zijn de door de Deense buurtkinderen zeer geliefde varkentjes dus vermist
“Ze waren de meest populaire dieren van ons voor de meeste bezoekers. En we waren blij om te kunnen zien hoe de varkens hier bij ons een natuurlijk leven konden leven,” zegt beheerder Carsten Drasbæk,  en hij voegt er nog even aan toe dat ook de konijnen, kippen, lammeren en schapen zijn mishandelt door het smerige islamitische kut tuig.
Bolo

Geen opmerkingen: