.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

vrijdag 6 mei 2016

Ede : De koning van Marokko kon niet, maar gelukkig de Marokkaanse consul generaal had nog een gaatje!

Pleur eens lekker een eind op burgemeester van der Knaap van Ede en ga even vlug langs bij  Clemens Cornielje, je weet wel die VVD’er en tevens commissaris van de koning voor Gelderland, met het verzoek dat hij je onder je achterlijke CDA reet een ferme trap de straat op geeft zodat men voor Ede op zoek kan gaan naar een echte burgemeester, eentje die wel geschikt is en niet als een laffe hond onder de bank weg kruipt bij wat Marokkanen terreur in het dorp.
Ach ja dit is inmiddels de derde keer dat ik me eigen druk maak omtrent het kut Marokkanen probleem in Ede, bij deze nog even de eerste twee delen van dit drieluik, dat waarschijnlijk, tot groot verdriet van mijn mede paginavullers, nog wel verder uitgebreid gaat worden.
Wanneer het niet zo geweldig gruwelijk zou zijn voor de Edenaren alsmede de overige bewoners van het islamitische rampgebied rondom de wijk Veldhuizen zou je er vrolijk om kunnen lachen. Een benoemde burgemeester die het niet voor elkaar krijg om een groepje islamitische klootzakjes goed de les te lezen en daarom de hulp in roept van een ander land, van Khalid Guelzim die namens de koning van Marokko met dit tuig komt praten aangezien het crisisteam dit wel een strak plan vindt.
Het crisisteam bestaande uit Ceesje van der Knaap zelf, wethouder Marije Eleveld, alsmede vertegenwoordigers van de politie en het plaatselijke haatbroeinest de Al Mouahidin moskazerne.
Waarom lossen wij dit niet zelf op in Nederland? Waarom moet de hulp ingeroepen worden van een land dat ons vijandig is gezind? Ik wil maar even aangeven dat het in 1938 toch ook niet zo was dat men aan het Duitsland van Adolf Hitler hulp vroeg aangezien er wat NSB’ers in Nederland rondliepen die Joden aan het terroriseren waren?
Het Nederlandse leger heeft oefening nodig, laat ze lekker losgaan op dit tuig, jaag ze de Al Mouahidin haatkazerne in, ga voor de poort staan en wacht net zo lang tot ze van honger of dorst weer naar buiten komen kruipen om ze vervolgens één voor één compleet de tyfus te slaan. Hierna kunnen we dan gebruik maken van de diensten van de Marokkaanse consul generaal Khalid Guelzim die het transport naar het door deze bond kraagjes zo geliefde Marokko voor ze kan regelen. Laat deze dienaar van de koning van Marokko niet vergeten om op weg terug naar die zandbak bij dit tuig thuis langs te gaan om de rest van de familie ook gelijk op te laden en mee te nemen aangezien deze duidelijk aantoonbaar te kort zijn geschoten in hun inburgering en opvoeding.
Ik zou het bijna vergeten maar Ceesje van der Knaap had ook nog het een en ander aan oneliners om het Marokkanen probleem van Ede toch nog te kunnen bagatelliseren.
Daar gaan we :
Van der Knaap: ” Ik juich het enorm toe dat de Marokkaanse consul generaal op korte termijn in overleg gaat met vertegenwoordigers van diverse Marokkaanse groeperingen in Ede en met het bestuur van de Marokkaanse moskee”
Van der Knaap: “Ook ben ik enorm blij met de verklaring gegeven door de moskee, waardoor duidelijk werd dat het overgrote deel van de Edese Marokkaanse gemeenschap de ongeregeldheden scherp afwijst en haar best doet om de verhoudingen in de wijk Veldhuizen weer zo snel mogelijk te normaliseren.”
Bolo: Het leger, knokploegen en een geweldige schoonmaak houden eerst in de wijk, in de moskee en vervolgens in het gemeentehuis, dat en enkel dat kan helpen om deze ellende nog te kunnen redden.

Waarschijnlijk komt morgen de verklaring uitgegeven door de gemeente Ede dat het allemaal wel mee valt, dat er niets aan de hand is en dat de problemen als gestolen geld voor de neus van een Marokkaan verdwenen zijn.
Bolo

Geen opmerkingen: