.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 3 mei 2016

Autobranden, Politie bekogelt met stenen : kut Marokkanen gaan los in Ede

Ede geklemd tussen het islamitische kalifaat van zuid oost Nederland, Arnhem en de biblebelt rondom Barneveld en Veenendaal is sedert oud en nieuw het strijdtoneel van Marokkaans tuig dat een ware terreurgolf veroorzaakt in de wijk Veldhuizen.
Normaal gesproken hebben deze randgroep bontkraagjes geen reden nodig om los te gaan op iedereen die anders denkt of doet, maar in dit geval hebben ze wel een smoes gevonden die hun misdragingen volgens eigen zeggen moet kunnen goedpraten.
Reeds tijdens de jaarwisseling waren er al diverse problemen met voornamelijk allochtoon tuig dat vuurwerk rond ging gooien richting omstanders en deze festiviteiten afronden middels het gooien van stenen richting de politie en hun wagens. De tweede stap was het lastigvallen en intimideren van buurtbewoners alsmede het vernielen van eigendommen van andere. Vervolgens sluimerde dit rustig verder met als climax de afgelopen twee nachten. Zondagnacht werd er een gebouw in het voormalige winkelcentrum ‘de Lindenhorst’ in brand gestoken. In de nacht van maandag op dinsdag werden er een viertal auto’s in brand gezet, werden de ruiten van een school ingesmeten en ook nog eens een vijftal auto’s vernielt. Toen de plaatselijke veldwachters poolshoogte kwamen nemen werden ze getrakteerd op stenen die richting politiewagen en uitstappende agenten werden gesmeten. Twee jongens (15 en 19) werden aangehouden wegens het plegen van vernielingen en het feit dat ze zich niet konden identificeren. Onbekend is het of ze geen Nederlandse of geen Marokkaanse ID bij hadden of dat ze hun verblijfsvergunning waren vergeten.
De reden die dit voornamelijk uit allochtonen bestaande zooitje tuig had voor de misdragingen is het sluiten van het honk van de Marokkaanse vereniging in ‘de Lindenhorst’ en het weigeren door de gemeente om een nieuw pand cadeau te doen aan de asociale Marokkaanse groepering in de wijk.
Burgemeester Cees van der Knaap van Ede weet nu ook wat er gebeurd op het moment dat je het islamitische tuig de zin niet geeft, de oudere stoken de jeugd op en de straatterreur is begonnen met vaak onschuldige als slachtoffers van het Marokkanengeweld.
Wellicht is het toeval dat Ede niet enkel grenst aan het islamitische kalifaat van Arnhem maar ook aan het ruimdenkende goedhartige linkse bolwerk Wageningen, inderdaad de studentenstad waar landverrader en oppertrol Alexander Pechtold zijn onderkomen heeft.
Voor alle duidelijkheid, er is niets mis met al die Marokkanen, zolang je ze maar geen strobreed in de weg legt en ze rustig hun gang laat gaan en doe je dit niet dan kun je veldslagen, vernielingen, brandjes, intimidatie, bedreigingen en andere ellende verwachten van deze cultuur verreikende bontkraagjes.
Voor de goede orde, Burgemeester Van Der Knaap is der helemaal klaar mee en hij geeft aan dat er rondom voormalig winkelcentrum De Lindenhorst in de wijk Veldhuizen  per omgaande een samenscholingsverbod van kracht is, voorlopig voor een periode van een half jaar, de macht ligt niet op straat, zo roept hij, maar bij de gemeente en de politie. Middels dit verbod moet de overlast van een groep van ongeveer 60 personen in de leeftijd van 12-22 jaar oud beperkt gaan worden.
Waarschijnlijk gaat de staat of de provincie deze burgemeester wel tot de orde roepen en verplichten om een prachtig nieuw complex cadeau te doen aan de Marokkaanse straatterroristen, maar dat lijkt mij logisch……..
met groet Bolo 

Geen opmerkingen: