.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 22 mei 2016

EK 2016 : Hoe serieus zijn de Britse dreigementen aan het adres van de islamitische enclave van Marseille?

De  ‘no go zones’ in het noorden van Marseille daar waar de Franse politie zonder begeleiding van de sharia ‘collega’s’ geen stap meer binnen zet. De Franse wetgeving is niet van toepassing binnen deze getto’s.  De meeste moslims kiezen er bewust voor om niet te integreren en willen zelf in deze getto’s wonen. De brandweer, ambulance of politie kun je bellen, maar deze komen zeer zeker niet. Een pizza bestellen? vergeet het maar dit is geen Frankrijk meer maar een islamitisch kalifaat.
Frankrijk kijkt even als de rest van de wereld de andere kant op en ontkent zelfs het bestaan van deze gebieden enkel en alleen daar ze niet willen toegeven dat de integratie en multiculturele samenleving compleet mislukt is. Deze onaangepaste barbaren die het geloof van een moordzuchtige pedofiel aanhangen en wensen te verspreiden horen niet in onze samenleving thuis. Dit weten is één echter dit erkennen gaat ook de Franse gutmensch nog steeds veel te ver.
Een bekende Engels voetbal hooligan wil de strijd aangaan met de moslims uit het noorden van Marseille en de sharia zones binnen trekken om die opruiming te houden alwaar de Franse gendarmerie steeds maar weer van weerhouden wordt door de Franse regering.
James Shayler, beter bekend als ‘Pig van Marseille’ een bijnaam die hij ontving wegens zijn misdragingen tijdens de  ‘France 1998 World Cup’ na afloop van de wedstrijd tussen Engeland en Tunesië in Marseille voor de aanval van de Britse hooligans op de Franse politie waarbij hij betrokken was. Iets wat hem een gevangenisstraf van 2 maanden en een reisverbod naar Frankrijk voor één jaar opleverden. In het Verenigd Koninkrijk ging hij vervolgens nog een paar keer achter tralies voor onder andere drugs en diefstal.
Op 11 juni speelt Engeland in Marseille tegen Rusland en deze datum is door de Franse politie vet onderstreept in de agenda aangezien dit een serieuze risico wedstrijd is. Angst is er bij de Franse dat de Britse hooligans los gaan tegen de als ultra rechts en extreem gewelddadig bekend staande Russen. En dit moet ook nog eens allemaal plaatsvinden in het door ruim 220.000 moslims bevolkte Marseille. Waar kan ik hiervoor kaartjes kopen?
Wacht even, James Shayler is inmiddels 50 en hij haat moslims, veel Britse ‘voetbalfans’ zien hem als held en volgen hem. De Russen haten de islam, genieten van geweld en houden wel van een ‘feestje’. Wat wanneer deze keer één en één eens wel twee is?
De Franse politie heeft het geweldig druk en moet overal tegelijk zijn, het leger moet uiteraard helpen om alles in de hand te kunnen houden.  Op 11 juni is er een enorme politiemacht op de been rondom ‘het stade Velodrome’ in Marseille. James Shayler roept tegen iedereen die het wil horen dat hij in gesprek is met leiders van Landscrona, de hooligans van  Zenit St Petersburg en dat hij even als vele andere Britten met een stadionverbod via de Russen wel in Marseille en zelfs in het voetbalstadion kan komen.
Frankrijk leeft in een wurggreep vol angst voor nieuwe aanlagen, opperste staat van paraatheid tijdens het EK en de Tour de France een normaal leven tijdens deze periode is voor de Franse amper mogelijk. Wat zou het mooi zijn wanneer de tegenstanders van de islam juist in deze periode eens keihard opruiming zouden gaan houden in de vroegere Franse wijken die nu vergaan zijn tot Sharia gebieden.
Ik weet het ‘Bolo Dream On

Geen opmerkingen: