.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 5 juli 2015

De islamitische kindsoldaten van Palmyra


De terroristen groepering islamitische staat kwam afgelopen zaterdag maar weer eens met een nieuwe video waarop helaas de zelfde gruwelijkheden als bij eerdere producties vertoont werd. Deze keer werden 25 Syrische militairen afgeslacht, koelbloedig vermoord, met als zeer smerig detail, de executies werden uitgevoerd door tieners, door kindsoldaten, in het oude amfitheater van de stad Palmyra.De video showt ons een executie die naar verluid werd voltrokken kort nadat de terreurgroep de stad veroverde op 21 mei jongstleden. Het toont ons de Syrische soldaten in hun groen bruine militaire uniformen die worden doodgeschoten op het podium van het amfitheater. Tevens is aan de voorzijde een enorme versie van de haatvlag van de terreurorganisatie te zien.

Ten overstaan van het publiek dat de kaartjes waarschijnlijk cadeau heeft gekregen bij de een of andere spaar dan wel bonus actie gaan de beulen aan het werk. De beulen die deze slachtpartij uitvoeren lijken allemaal nog kinderen of jonge tieners te zijn en ze dragen woestijn camouflage pakken met bruine bandana's. De islamitische staat moordenaars en terroristen laten op deze wijze weer eens zien hoe belangrijk een goede opvoeding wel niet is, "jong geleerd is oud gedaan" heet dat volgens mij.
Naar verluid hebben de massamoordenaars en verkrachters van de terreurorganisatie reeds meer dan 200 executies, waaronder ook op diverse burgers, in en rond Palmyra uitgevoerd vanaf het moment dat ze de stad hebben verovert.

De executies in het Palmyra amfitheater werden voor het eerst gemeld op 27 mei door het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten, dit was een week nadat de stad ingenomen was door de terroristen. Syrische soldaten die gevangen zijn genomen worden verplicht de executies op hun kameraden te bekijken in de wetenschap dat hen zeer waarschijnlijk het zelfde gruwelijke lot te wachten staat.

De Grieks-Romeinse ruïnes van Palmyra zijn benoemt als cultureel erfgoed en de moordpartijen in het Romeinse theater geven maar weer eens een blik op de onmenselijkheid die er heerst bij deze barbaren. Graven zijn reeds opgeblazen, oud cultuurgoed is ten minste beschadigd en het theater is doordrenkt met bloed van Syrische soldaten die enkel de strijd voerde voor hun vaderland, of dat wat er nog van over is. Bloed van onschuldige burgers van Palmyra kleeft aan de handen van jonge jongens die de vonnissen moeten voltrekken in het oude amfitheater.

En dan zijn er nog mensen die het vreemd vinden dat ik een hekel heb aan eenieder die er ook maar over denkt om enige sympathie op te kunnen brengen voor moslims in Nederland die achter dit zooitje moordenaars en verkrachters gaan staan.

De regering die er eigenlijk voor ons zou moeten zijn is lekker met vakantie en komt na de zomer wel weer eens terug. Dit terwijl de wereld staat te branden, de Turken twijfelen of ze liever een vrij Koerdistan als buur hebben of toch liever een islamitische terreurorganisatie. Dit terwijl deze terroristen bootladingen aan sympathisanten  Europa binnen duwen om nog meer strijders op de juiste plaats te hebben om overal in Europa toe te kunnen slaan middels aanslagen en het aantal terreurfabrieken (ook wel moskeeën genoemd) zienderogen toeneemt en dagelijks meer haat oproept tegen de autochtone bevolking.

Prettige vakantie Mark, Diederik en landverrader Alexander, ik hoop dat de eerste aanslag in Nederland nog even uitblijft zodat jullie van een totaal niet verdiende vakantie kunnen genieten.

met groet Bolo


bronvermelding
idee tot artikel en foto via 

video en aanvulling artikel via        Blue Global

Geen opmerkingen: