.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 9 juli 2015

Iraanse stad biedt Combat Training Program voor kinderen

Het doel van het programma is om de kinderen de concepten van heilige oorlog, kennis van de vijand en de bestrijding van de Saoedi's en Amerika bij te brengen
De stad Mashhad (een grote stad in het noordoosten van Iran) heeft een combat training programma voor kinderen genaamd de "koran Games en Resistance" gelanceerd. Het programma staat onder toezicht van geestelijken uit de Iraanse gemeenschap van hawzas, een sjiitische religieuze seminaries.


Volgens de officiële website van de gemeente Mashhad, "Het doel van dit programma, dat begon een paar dagen geleden is de kinderen om de concepten van de weerstand, oorlog, heilige verdediging, kennis van de vijand en de bestrijding van Saoedi-Arabië en de Verenigde Staten te introduceren."


De kinderen trainen in groepen van 10-15 personen de zeven verschillende vormen van vechtsporten. Ze dragen militaire uniformen met hoofdbanden gebonden over hun voorhoofd met het woord 'verzet' hierop geschreven.
Iraanse mensenrechtenactivisten zeggen dat het programma er voor is om de kinderen voor te bereiden op jihadisten zijn, vergelijkbaar met hoe ISIS bezig is met het trainen van kinderen in Irak en Syrië.Vorige maand melde Irak al-sumaria satelliet-tv-netwerk  dat de islamitische Staat ten minste 1227 kinderen uit verschillende wijken in Mosul had ontvoerd om te worden opgeleid tot "Welpen van het Kalifaat". Deze informatie aan het netwerk kwam van de Koerdische Democratische Partij woordvoerder in Mosul, Saeed Mamouzini.
Eerder deze maand melde de Iraakse politie dat 500 Iraakse kinderen waren genomen door de terreurorganisatie, 400 van uit Anbar in het westen, en 100 van uit Diyali, in het oosten.
De kinderen worden vervolgens gehersenspoeld en gebruikt als strijders, beulen en voor zelfmoordaanslagen. Rapporten opgedoken op 8 juli vertelde over een 14-jarige zelfmoordterrorist op weg gestuurd door de islamitische staat, de jongen heeft 50 Koerdische strijders gedood door het besturen van een vrachtwagen gevuld met explosieven in de richting van een militaire controlepost in Hasakah (het noorden van Syrië) op zondagavond.  
De laatste islamitische staat uitvoering op video gemaakt in de oude Syrische stad Palmyra werd gekenmerkt door 25 "welpen" variërend in leeftijden 10-16 die 25 Syrische soldaten hebben geëxecuteerd.
Ondertussen wordt geschat dat in Gaza tegen het einde van het jaar bijna 30.000 middelbare scholieren in de leeftijd van 10-12 jaar  \zijn "afgestudeerd" aan paramilitaire trainingskampen. Kampen bedoeld om de "studenten" te trainen zodat ze in de voetsporen van andere zelfmoord terroristen kunnen treden.

Met de steun van de hamas-regering is het aantal dicht bij 8.000 deelnemende kinderen in de kampen en dit dan jaarlijks.

Deze vertaling van een artikel geplaatst op Clarion Project geeft aan dat het niet enkel de terroristen van islamitische staat zijn die kinderen een opleiding tot terrorist geven, maar dat behalve de palestijnen, waarvan dit uiteraard al lang bekend is, ook de islamieten uit Iran graag kinderen misbruiken voor oorlogsgeweld en zelfmoord projecten.

Het onderdrukken van vrouwen en het misbruiken van kinderen is behalve het uitmoorden van andersdenkende ondertussen volkssport nummer één geworden in de islamitische terreur staten.  


Vrije vertaling van originele artikel Clarion Project door Bolo

foto's eveneens afkomstig van Clarion Project


Geen opmerkingen: