.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 13 juli 2015

Palestijnen blijven constant de grootste ontvangers van internationale hulp per capita

Miljoenen miljarden dollars en euro’s van de gewone belastingbetalers in de wereld dwarrelen al decennialang overvloedig naar de kassa van de Palestijnse leiders, sinds 2004 geleid door president Mahmoud Abbas, en geen kat die weet waar al dat geld is gebleven en waarvoor het precies wordt gebruikt…
De populaire Amerikaanse blogger Elder of Ziyon (EOZplaatst om de paar jaren een grafiek met de landen die internationale hulpgelden krijgen toegewezen, veelal gedoneerd door de westerse landen. In tegenstelling tot de Arabische landen, die slechts zelden doneren aan andere hulpbehoevende landen en al zeker niet aan de Palestijnen.

Veel Golfstaten zouden het nochtans royaal kunnen maar vertikken het. In het beste geval krijgen de Palestijnen van de Arabieren en of Perzen wapens, raketten en munitie – veelal uit Iran, Qatar, Turkije en andere islamistische dictaturen – om de terreur en het geweld tegen Israël aan de gang te houden in de hoop dat de Palestijnen ooit de Joodse staat van de kaart zullen vegen.

Verder lezen middels deze link 


 Vlaamse Vrienden van Israël

Geen opmerkingen: