.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

maandag 4 april 2016

Vijf volgers van de pedofiel zonder vrede verkrachten jong meisje tijdens schoolreisje op luxe cruiseschip, ze hadden gewoon zin om iemand te neuken!

Op een luxe cruise voor lokale scholen verkrachten vijf migranten een vrouwelijke reisgenoot. Zodra het schip is aangemeerd en de politie de verkrachters oppakt riepen ze het getraumatiseerde slachtoffer nog even een walgelijk opmerkingen toe om het gruwelijke seksueel geweld wat haar op het schip werd aangedaan te rechtvaardigen.
We hadden gewoon zin om iemand te neuken.
Hoeveel vrouwen en kinderen moeten er nog worden opgeofferd om te bereiken dat er eenvoudigweg eens begrepen gaat worden dat dit volk hier in Europa niet thuis hoort?, De gutmensch heeft een onbereikbare utopie voor ogen dat de integratie van miljoenen asielzoekers uit islamitische landen in talloze westerse landen wel werkt. Het negeren van het inherente geweld dat kennelijk bij de islamitische cultuur hoort, evenals de misdaad statistieken die omhoog knallen als gevolg van de toestroom van deze migranten kunnen de gutmensch er om de een of andere manier niet van overtuigen dat hun asielopvang project gewoon mislukt is en alle goede pogingen als een ballon in hun gezicht uiteenspatten.
Helaas voor haar wanhopige burgers heeft Zweden een “open deur” beleid dat waarschijnlijk de Zweedse democratie reeds ter dood veroordeelt heeft door de sharia aanhangers die ze met open armen hebben opgenomen en nog steeds binnen laten, vrij spel te geven. Misschien in een laatste wanhopige poging om migranten te dwingen om het westerse erfgoed te respecteren en tolereren organiseerde ambtenaren een speciale studenten dag voor middelbare school leerlingen tijdens een luxe cruise. Hiervoor werden 1.700 studenten, waaronder minderjarige asielzoekers, getrakteerd op een uitje maar het duurde niet lang voor de brutaliteit en vrouwenhaat bij de islamitische medepassagiers een eind maakte aan alle goede bedoelingen van deze trip.
De Zweedse krant Aftonbladet meldt dat vijf allochtone mannen werden gearresteerd na een groepsverkrachting van een meisje aan boord van het cruiseschip op de trip die uitsluitend bedoeld was voor middelbare scholieren. De mannen zijn in de leeftijd van 18 en 19 en twee van hen zijn zelfs verdachten van een moord en tijdelijk op vrije voeten! Twee van de mannen werden toevallig van te voren gefilmd toen ze de boot op gingen en riepen voor de camera, waarin ze lachen om hun liederlijke plannen ” wij willen gewoon neuken PUNT. ”
Toen hem werd gevraagd waar ze het meest naar uit zagen tijdens deze cruise was het een van de migranten die antwoordde: ” We zijn allemaal studenten, dus we willen gewoon neuken PUNT. We willen ook daadwerkelijk going fucking wild, “lachte hij.
Beeldmateriaal van de islamitische “studenten” die de grootste lol hadden over hun sinistere plannen werd verwijderd van de website. Echter, een screenshot van twee van de vermeende groepsverkrachters werd gedeeld door Fria Tider, gecensureerd in overeenstemming met de Zweedse wetgeving.(foto boven dit artikel)
Expressen liet later weten dat één van de gearresteerde islamitische “studenten¨ een eerdere veroordeling achter zijn naam had staan, terwijl de andere twee werden gearresteerd voor een high-profile moord in Stockholm in november 2015. Het rapport concludeert dat de moordverdachte werden vrijgelaten in afwachting van het proces. Tijdelijk vrij in afwachting van je proces en de mogelijkheid krijgen om je opnieuw te misdragen,  met dit keer een jonge vrouwelijke studente als slachtoffer van een gruwelijke misdaad uitgevoerd door mannen die een vrouw eenvoudigweg niet respecteren.
Zweden heeft inmiddels een geschiedenis wat betreft het binnenhalen ​​van migranten, vooral moslims, om deze vervolgens weg te laten komen met een minimum aan straf voor het plegen van de meest gruwelijke misdaden. Wanneer je enkel hier op dit blog de berichtgeving van Rommel leest met betrekking tot de asielzoekersterreur in Zweden en de elkaar steeds maar weer volgende verkrachtingsberichtgeving veroorzaakt door islamitische migranten moet het eenieder duidelijk zijn hoe de vlag aldaar erbij hangt.
Een Zweedse rechter deelt aan een groep jonge  islamitische asielparasieten minimale straffen uit terwijl ze een jonge moeder verkrachten en mishandelen bijna tot de dood er op volgt. Een andere rechter laat een migrant verkrachter er met een taakstrafje vanaf komen daarbij verwijzend naar het feit dat “zijn leeftijd niet kon worden vastgesteld.” In een ander geval heeft een Zweedse rechter moslimmigranten vrijgesproken van verkrachting van een 15-jarig meisje met als argument dat ze deze mongolen best had kunnen tegenhouden wanneer ze niet seksueel misbruikt wilden worden. En zo zijn de voorbeelden ten over.
Vanwege het linkse beleid van Zweden heeft de ongebreidelde migratie geleid tot een enorme opleving van het aantal verkrachtingen en andere misdaden. In een rapport van de regering uit 2011 waren in Zweden geboren verkrachters goed voor 22,4 procent van alle verkrachtingen, terwijl migranten 77,6 procent voor de rekening nemen.(Ook in Zweden geboren migrantenkinderen behoren dus bij de 22,4 procent) Gezien het feit dat de in het buitenland geboren aantal inwoners bestaat uit slechts 15,1 procent van de totale bevolking mag  Zweden er dus best vanuit gaan dat het ongetwijfeld een politiek incorrect probleem heeft dat in moordend tempo het hele land naar de klote helpt.
Verkrachtingen en geweld door migranten iets dat, wanneer wij op deze weg doorgaan, in no time hier net zo ‘normaal’ is als in Zweden, Duitsland of daar in die grote islamitische zandbak.
Zondag na ‘de voetbal’ knalde het ‘Weer trekken wij ten strijden’ weer eens snoeihard over de Goffertweide en door het Goffertpark, wordt de hoogste tijd dat dit door heel Europa gaat klinken om de islam van ons continent af te beuken.
met groet Bolo
Artikel aan de hand van Mad World News

Geen opmerkingen: