.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 16 april 2016

Pedofiele volgers van de islam poseren met hun prooi op de sociale media

Foto’s die steeds meer als normaal lijken te worden gezien, islamitische mannen die poseren met hun pre tienermeisjes als een soort oorlogsbuit op de sociale media. Denk nu niet dat deze foto’s zijn genomen in die onderontwikkelde zandbak of onder het bewind van de zelfbenoemde islamitische staat der pedofielen, vrouwen onderdrukkers en  zelfmoordterroristen. Nee deze foto’s komen uit Finland en Zweden. De meisjes zijn dan ook geen moslima’s die het van baby af aan al gewend zijn om te worden onderdrukt, maar niet islamitische westerse kinderen.
1
En nee dit is allemaal nog niet vreemd genoeg, het kan altijd maar weer gekker met de “islamitische liefdes jihad” Een duidelijk verhaal over hoe deze islamitische kinderseks mensenhandel bendes hun prooi naar zich toe lokken is te zien middels deze link. Ik spreek over prooi aangezien deze pedofielen dit ook zo zien, het zijn roofdieren, aasgieren opzoek naar zwakkere slachtoffers om te kunnen misbruiken. Natuurlijk, in hun eigen gedachten zijn ze geweldig en doen ze niets verkeerds, omdat ze alleen maar leven volgens Mohammed zijn voorbeeld , Mohammed wiens favoriete vrouw, Aisha, 6 jaar oud was toen hij met haar trouwde.
1

En dan de reacties van sommige familieleden van de kinderen, de jonge slachtoffertjes van deze islamitische pedofielen. Hun reacties zijn daadwerkelijk schokkend.
Er is contact opgenomen met de families van sommige van de meisjes en de reacties die waren te horen doen bij een normaal mens de oren suizen en de tenen krom trekken van walging, “ze zijn gewoon vrienden, het is normaal voor volwassen jongens om jonge meisjes te bellen en deze kinderen te vertellen hoe mooi ze zijn en dat ze van hen houden.” Even voor de duidelijkheid, de Arabische mannen die dit roepen tegen deze kinderen zijn in de leeftijd tussen de 20 en 40 jaar oud.
Het moet toch voor iedereen duidelijk zijn dat dit wellicht voor volgers van de islam normaal gedrag is maar zeer zeker niet in Finland, Zweden, Duitsland, Nederland of de rest van de wereld.
In een ander gesprek met de moeder van een van de kinderen zegt deze moeder : “Dat het toch vrij normaal voor volwassen mannen is om rond te hangen met 13  jaar oude meisjes”
Een andere ouder zei dat haar meisje op deze manier toch onder toezicht van een volwassenen stond,  daar is dus toch helemaal niets mis mee?
Dit is niet het eerste geval van pedofilie onder vluchtelingen. Tienerjongens werden verkracht in de Calais Jungle, volgens diverse hulpverleners. Er moeten maatregelen genomen worden aangezien men zorgen heeft over het gebrek aan bescherming van het kind in het vluchtelingenkamp . Maar hoe zit het met de risico’s van misbruik waarmee duizenden ontheemde kinderen over het hele continent worden geconfronteerd? Of de risico’s die kinderen lopen met ouders zoals hierboven omschreven?
Medische vrijwilligers die mensen helpen die kampeerden buiten de Franse stad vertelde The Independent dat ze zeven jongens tussen de 14 en 16 in de afgelopen zes maanden hebben behandeld. jongens die beweerde te zijn verkracht. Ze hadden allemaal verwondingen in overeenstemming met deze beschuldigingen.
Een andere jongen werd naar verluidt op brute wijze verkracht in het zuidwesten van Wenen door een 20-jarige vluchteling in de kleedkamers van een zwembad .
1
migrant-pedophilia-768x390
De foto’s zijn gebruikt om de meisjes te vinden en hun ouders te waarschuwden, maar ze werden verrast tijdens een ontmoeting met de moeders en oudere zussen die aan de onderzoekers lieten weten dat dit gedrag normaal is. Waarom zijn ze, deze mensen, zo bezorgd om de waarheid te spreken en te roepen dat dit verschrikkelijk is, waarom helpen ze hun jongen dochters of zusjes niet?
Het lijkt alsof de Zweden en Finnen liever niet praten over dit probleem, immers, het zijn gewoon onschuldige vluchtelingen die afkomstig zijn uit een gewelddadig en door oorlog verscheurd land, ze weten nou eenmaal niet hoe ze zich hier dienen te gedragen…………
Vandaag de dag wordt Europa geconfronteerd met de grootste vluchtelingencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Zweden alleen al nam bijna 163.000 vluchtelingen op in 2015, afhankelijk van het land van de migratie service. Vluchtelingen zijn de oorzaak van veel problemen in Europa in de afgelopen maanden. Massaverkrachtingen in Keulen, verkrachtingen van hulpverleners in vluchtelingenkampen en de groepsverkrachting van een 12-jarige jongen zijn slechts een paar voorbeelden. Zweden alleen al zag dat 77% van het aantal verkrachtingen gepleegd door zijn 2% moslimbevolking. Finland neemt slechts 750 vluchtelingen per jaar op en men ervaart daar nu al problemen.
Wanneer gaat Europa het eens leren?
Artikel via Dcclothesline met dank aan Pamela Geller
Vrije vertaling door Bolo

Geen opmerkingen: