.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 28 april 2016

1.4 MILJARD EXTRA voor parasietenopvang de komende twee jaar

Flikkerde zojuist bijna van de bank af toen ik dit las op de teletekstpagina van de staatsomroep. Ons belastinggeld, de pensioenen van  onze ouderen, uitkeringen van onze zieken en minderbedeelde smijten de Haagse laffe honden over de balk om de parasietenopvang nog maar weer eens wat extra toe te kunnen stoppen.
1.4 MILJARD ! Dit geld, nee EXTRA geld bovenop de enorme sloot geld die er al in de parasietenopvang gestoken wordt, verspilt men nu aan taallessen, integratie en huisvesting voor de kansloze gelukszoekers epidemie die ons land in razend tempo naar de klote aan het helpen is.
Overigens is dit nog maar het topje van de ijsberg aangezien de gemeenten ook nog eens extra parasietentoeslag ontvangen om de integratie van de kansloze wat beter te laten verlopen. Ben je opzoek naar een huurwoning dan heb je als Nederlander ook pech aangezien de gemeenten ook nog eens een extra geldbedrag krijgen als bonus wanneer ze het quotum bereikt hebben van  het aan kansloze parasieten  dat ze een volledig ingerichte woning cadeau moeten doen. Dus wie denk je dat de vrijkomende huurwoningen in bezit mogen gaan nemen?
De regering der Nederlanders is volledig de weg kwijt, landverraders als Rutte, Samson en Pechtold dienen gezamenlijk met hun partijgenoten volgens oud Hollands gebruik aan de schandpaal te worden genageld zodat voor eens en altijd duidelijk is wat wij er van denken. Met pek en veer op een rijdende wagen door het land rondtoeren zodat het voor eens en altijd duidelijk is wat Nederland met dit soort smerig tuig doet.
Een goed jaar tot de volgende verkiezingen en het zooitje Haagse weggeef honden doen er alles aan om voor de afrekening van 2017 ons land volledig te vernietigen. Ze brengen ons land schade toe die door de komende regering eenvoudigweg niet meer is te herstellen en dan hebben ze dat bereikt dat ze graag willen.
Der totalen Niedergang der Niederlande
Ik word hier zo verschrikkelijk onpasselijk van als ik er alleen maar over denk dat de huidige regering en hun hulpjes het straks weer zo voor elkaar lullen dat ze ook na 2017 mogen blijven zitten. En dat staat te gebeuren wanneer wij ons niet gaan roeren, laat iedereen die nu loopt te roepen straks ook echt naar de stembus gaan om het vakje van de PVV in te kleuren, alstublieft help.
Bolo

Geen opmerkingen: