.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 7 april 2016

Een dagje uit het leven van de Haagse ellende en de door hen veroorzaakte multiculturele meltdown.

Terwijl de meeste leden van ‘ons’ huidige kabinet samen met de schoothondjes van Alexander P. nog uitvluchten aan het verzinnen zijn om onder de uitslag van het referendum omtrent de Oekraïne chaos uit te komen is Lodewijk Asscher alweer fors van leer getrokken om volgen goede Partij voor de Allochtonen traditie nieuw belastinggeld beschikbaar te stellen voor jawel allochtonen.
De minister die de sociale zaken behandelt en daarvoor geld beschikbaar stelt aan eenieder die dit wel kan gebruiken mits het maar naar niet westerse allochtonen zijn is er plotseling achtergekomen dat er ook in Nederland moslims zijn die vrouwen misbruiken, of zich schuldig maken aan huwelijksdwang en/of eergerelateerd geweld. Verder is dit genie er ook achter gekomen dat er moslims zijn die een probleem hebben met homoseksualiteit en van mening zijn dat homo’s en lesbiennes enkel geschikt zijn om van een flat af te flikkeren. Er is zelfs iemand die Lodewijk in het oor gefluisterd heeft dat er in Nederland ook nog eens kindhuwelijken voor blijken te komen.
Voor de goede orde wil ik gelijk alle hoop weer doen vervliegen. Asscher gaat deze islam gerelateerde problemen niet oplossen en nee zelfs niet aanpakken. Ons brein gaat even als vorig jaar weer een miljoen over de balk flikkeren om voorlichting te geven. Hij gaat deze ‘taboe’onderwerpen bespreekbaar maken binnen de moslimenclave in Nederland. 160 voorlichters gaan op kosten van de Nederlandse belastingbetaler vertellen tegen jihadisten in wording dat het niet zo lief is om kleine blonde meisjes in hun amper aanwezige  tietjes te knijpen in het zwembad. Ze gaan uitleggen dat dat meisje geen kort rokje draagt omdat ze graag verkracht wil worden, maar omdat het lekker weer is. Tevens schijnt er ook nog een workshop te zijn alwaar de moslim mannetjes aan het verstand moet worden gebracht dat homo’s het niet leuk vinden wanneer ze van een flat worden gesmeten of dat ze in elkaar wensen te worden getrapt wanneer ze hand in hand door de Kalverstraat wandelen. De cursus omgaan met onze normen en waarden en respect voor ouderen paste helaas niet meer in het budget dus een aanvulling zou welkom zijn, iets dat hij in de tweede kamer nog even moest regelen.
Wellicht dat het oppakken en uitzetten van eenieder die zich schuldig maakt aan ongewenst gedrag zoals hierboven beschreven een betere oplossing zou zijn.
Uiteraard is zorg voor de slachtoffers van moslimgeweld belangrijk,  maar waarom is dit enkel van belang op het moment dat de slachtoffers van dit islam gerelativeerd geweld zelf ook moslim zijn? Waarom kunnen niet moslims slechts met de grootst mogelijke moeite aangiften doen en worden deze meer als lastpost gezien dan als slachtoffer?
Probeer eens middels het coa of rechtstreeks met een azc tot een oplossing te komen voor schade aangebracht door bewoners, succes.
Niks geen nutteloze geldverslindende gedragscursussen voor islamitisch tuig, hiervoor hoeft er maar één enkele regel te zijn, één vraag met 2 antwoorden mogelijk en dit levert nog geld op in plaats van dat het de subsidiepot leeg slurpt.
Aanpassen of Oprotten!
met groet Bolo

Geen opmerkingen: