.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 17 april 2016

Laat ik nou ook eens een positieve opvang voor vrouwen en kinderen uit de asielindustrie benoemen.Veel ellende horen wij omtrent de opvang van asieleisers, volgers van de islam die in opvangcentra vrouwen en kinderen verkrachten, misbruiken en mishandelen of hiervoor onder goedkeurend oog van de gutmensch een slachtoffer uit de naaste omgeving opzoeken. Vaak zijn hiervan binnen de opvangcentra Yezidi en christen meisjes en vrouwen de dupe. Ze zijn het slachtoffer waar niet naar geluisterd wordt, weggevlucht juist voor de mensen die hen nu weer onderdrukken en als minderwaardig schepsel wensen te beschouwen, misbruiken en verkrachten.

Ik wil middels dit korte bericht even aandacht vragen voor Petras Camp in Griekenland en wellicht dat 'onze' regeringsleiders hier ook eens notie van willen nemen aangezien er hier een aantal dingen über duidelijk gemaakt worden enkel en alleen middels een kort filmpje van 1 minuut 13 seconde door mij van de facebook pagina van "The Liberation of Christian and Yazidi Children of Iraq - CYCI" omgezet naar youtube om deze ook aan de mensen die niet op facebook zitten te kunnen tonen.
Dit is een opvangkamp waar de echte slachtoffers van de oorlog met islamitische staat worden opgevangen en niet de mensen die juist weggevlucht zijn aangezien ze door de Russen, Koerden en het Syrische leger worden opgejaagd voor oorlogsmisdaden en terrorisme tegen de vrijheid van leven, woord en geloof. 

Hier zitten voornamelijk Yezidi en christenen, hier zitten gezinnen, vrouwen, tienerdochters en kleine kinderen die proberen om op een zo normaal mogelijke manier verder te gaan met hun leven of een nieuw leven op te bouwen.

Waarom hebben wij dit niet in Nederland? Hoeveel tegenstand zou er nog zijn wanneer er in Nederland een asielzoekerscentrum gevuld zou worden met deze mensen in plaats van met islamitische mannen, mogelijke terroristen, pedofielen en mannen die onze vrouwen en dochters wensen te misbruiken? Waarom vangen wij voornamelijk volgers van de islam op die onze normen en waarden niet wensen te accepteren?

met groet Bolo


Geen opmerkingen: