.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 23 april 2016

Vader hanteert machete en hakt 17 jarige babyverkrachter zijn handen af.

Deze vader maakt dat waar wat velen roepen wat zou gebeuren wanneer hun kind verkracht wordt en laat merken dat deze jongen beter van zijn baby dochtertje af had kunnen blijven.

In islamitische heilstaten is het normaal dat vrouwen en kinderen verkracht worden, echter het verkrachten van een baby van 7 maanden oud voor de ogen van de moeder dat ging deze vader tocht wel een beetje ver. Wanneer je in landen als India of Pakistan een meisje verkracht dan betaal je de vader van dit kind een genoegdoening in de vorm van wat vee of een geldbedrag om daar mee een en ander af te kopen. Vaak is dit ook tegelijk een koopsom zodat je het meisje of de jonge vrouw overneemt om deze als slavin aan je te kunnen binden, iets dat gezien wordt als een islamitisch huwelijk.
Deze 17 jarige babyneukert dacht er ook op deze manier vanaf te komen op het moment dat hij de vader een geldbedrag aanbood om zijn pedofiele gruweldaad af te kunnen kopen, maar helaas hij had zijn paal tussen de verkeerde baby billetjes gepropt.
De vader maakte een afspraak met hem om het boetebedrag in ontvangst te kunnen nemen en nam toen op een gruwelijke maar wel op een, in de ogen van vele, rechtvaardige manier  wraak op de pedofiele jongeman.
Vaders trapte de jongen van zijn fiets, bond hem vast aan een boom en haalde vervolgens uit met zijn machete om hiermee de handen van de jonge baby verkrachter te amputeren. De jongen werd later gevonden door andere dorpsbewoners en overgebracht naar het ziekenhuis, zijn handen was hij kwijt en ook zijn ‘bruidsschat’ aangezien vaders dat geld nodig had om te kunnen vluchten.
Op dit moment is de politie nog naar hem op zoek, ik hoop dat ze deze beschermer van zijn baby en vrouw nooit of te nimmer zullen vinden.
met groet Bolo
Bron en foto pedofiel in ziektebed : The Mirror

Geen opmerkingen: