.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

donderdag 21 april 2016

Frankrijk wordt ten gronde gericht door een explosie van multicultureel geweld en de media moet zwijgen.

Het is de Franse media, de staatsomroep van de Fransen, het staatspropagandakanaal van een land dat op de rand van de afgrond bivakkeert door aanhoudend multicultureel geweld eenvoudigweg door de regering verboden om de ondergang te tonen van hun ooit zo trotse land, Frankrijk.

Waar eerst De Marseillaise trots weerklonk, klinken nu de haatdragende keelklanken van een uit de kluiten gegroeide moslimgemeenschap. Waar de Fransen onder aanvoering van Napoleon Bonaparte een heel eind op weg waren om de wereld te onderwerpen durven dezelfde Fransen nu de straat niet eens meer op in de vele moslimenclaves die het land inmiddels rijk is. Daar waar het de Duitsers in twee wereldoorlogen niet gelukte om het trotse Franse volk op de knieën te dwingen hebben ze nu hun eigen land en cultuur cadeau gedaan aan een nog grotere vijand die ze ook nog eens zelf hebben binnengehaald.

 Look at your young men fighting
Look at your women crying 
Look at your young men dying
The way they’ve always done before

Look at the hate we’re breeding
Look at the fear we’re feeding
Look at the lives we’re leading
The way we’ve always done before
Het kan niet heel lang meer duren en we kunnen een burgeroorlog verwachten op het Europese vaste land, zijn we klaar voor een “Civil War”?  Moslimindringers drukken Frankrijk in een inferno van multicultureel geweld wat zich op dit moment reeds uit in auto verbrandingen, bende en drugs oorlogen, overvallen, en natuurlijk de ongebreidelde verkrachtingsepidemie.
Onderstaande filmpje toont een typisch voorbeeld van wat er op Oudejaarsavond en in de zomermaanden gebeurd, maar door de stomvloed van nieuwe islamitische migranten die Europa overlopen is deze ellende niet meer enkel voorgehouden tijdens deze festiviteiten maar gebeurt dit het hele jaar door.
Waarom kan en mag dit niet getoond worden bij de mainstream media? Is één van de taken van de staatsomroep niet het informeren over en waarschuwen voor deze islamitische ellende? Kunnen wij de staat geen proces aandoen aangezien ze ons niet waarschuwen terwijl ze wel de kennis hebben om ons voor te lichten?
.
Ik weet dat dit in Frankrijk speelt, maar is het hier in Nederland echt zoveel anders? Ik weet het niet aangezien de Nederlandse staat samen met haar propagandazender dit ook voor de burgers verborgen wenst te houden.
.
Hier onder nog een filmpje waarop te zien is hoe een van de Afrikaanse islamitische migranten in Frankrijk er enorm veel plezier in lijkt te hebben om een ambulance te blokkeren die met spoed onderweg is naar een noodsituatie. Ik vraag me af of de persoon die de ambulance  probeert te bereiken overleden is en wanneer deze overleden is dan mag ik natuurlijk niet hopen dat het slachtoffer ook een asociale moslim is en niet bijvoorbeeld een onschuldig blank kind? En zo’n smerige hond gewoon doodrijden mag natuurlijk ook niet?

.
Het is tijd, de hoogste tijd dat de pleuris eens goed losbarst en ook de autochtone Europeaan ongestraft de wapens op mag pakken om een eind te maken aan de islamitische terreur die hoogtij viert in Europa. Helaas het oppakken van de wapens en het gebruiken van geweld is een voorrecht dat nu nog enkel voor de niet autochtone Europeaan is weggelegd.
.
met groet Bolo
.
Na aanleiding van Artikel op Shoebat.com

Geen opmerkingen: