.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

dinsdag 12 april 2016

Kudde laffe islamitische migranten gaat los op Britse man bij tankstation in Birmingham (CCTV Video)

Het slachtoffer, rond de 20 jaar oud, overleefde de aanval, waarbij zijn aanvallers hem meerdere malen tegen zijn hoofd trapte terwijl  hij tegen een benzinepomp aan lag.

De CCTV-beelden, afkomstig van een benzinestation in Birmingham om 04:30 uur op zaterdag, laat zien dat de man in eerste instantie probeerde te ontsnappen.

Hij wordt gezien wanneer hij struikelt en tegen een auto aanvalt die klaar was met tanken aan de pomp voordat de chauffeur er snel vandoor ging.

Het slachtoffer valt en wordt geschopt en herhaaldelijk geslagen door twee moslim mannen terwijl hij zijn handen ophoud en lijkt te smeken om genade.

De 1.09 minuten durende clip toont de mannen die schoppen tegen zijn hoofd tientallen keren voordat hij bewusteloos met zijn hoofd op een hoek tegen de voet van de benzinepompen ineen zakt.

Een jonge vrouw in een jurk en hoge hakken wil de man gaan helpen, maar wordt gedwongen om te vluchten wanneer een capuchon moslim komt terug rennen naar de bewusteloze man en nog even verder gaat met de mishandeling.

Een andere man wordt dan gezien die de zakken van de gewonde man doorzoekt op iets bruikbaars.

Het slachtoffer lijkt dan bij te komen, maar wordt vervolgens woest geschopt in het gezicht en krijgt weer wat klappen van de laffe moslims.

De drie ongure types lopen dan weg van de man die roerloos op zijn rug ligt.

Pritesh Pattni, 45, manager van het tankstation, postte de beelden op Facebook in een wanhopige poging om de laffe honden te vangen.

De getrouwde vader van drie kinderen zei: “Het is de meest schokkende, woeste aanval die ik ooit heb gezien.

“Ik was niet bij het tankstation op het moment dat dit gebeurde, maar mijn personeel zei dat een taxi stopte met drie mannen daarin. Ze begonnen ruzie te maken met een groep mannen en vervolgens werden stoten uitgewisseld. Ze achtervolgde een van de mannen op het voorplein en deze viel. Hij werd geslagen en geschopt tegen de benzinepomp. Het was gewoon ziek de manier waarop hij werd aangevallen terwijl het bewusteloos was. De aanvallers waren Arabisch en zwart. Ik weet niet of het racistisch gemotiveerd was of niet. Ik heb de beelden aan de politie, die de zaak onderzoekt, doorgegeven. Ik begrijp dat het slachtoffer naar het ziekenhuis werd gebracht en hij liep een gebroken schedel en oogkas op. Hij kon makkelijk zijn gedood.”

 Twee mannen, 19 en 21 jaar, zijn gearresteerd op verdenking van mishandeling na de ‘woeste en laffe’ tankstation aanval.

Ondanks de vrees dat het 25-jarige slachtoffer een gebroken schedel en oogkas op liep leed hij volgens de politie niet aan ernstige verwondingen.

Bolo

Geen opmerkingen: