.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zondag 19 juni 2016

Volgens Pechtold kunnen opa en oma nog wel een week langer in de poepluiers blijven zitten

Eerst moet er 75 miljoen euro belastinggeld worden opgehoest om asieleisers snel de Nederlandse taal te laten leren. Alexander Pechtold,  Der Führer van NSB’66, pleitte daar voor in het televisieprogramma Buitenhof.
Taallessen gelijk vanaf de dag dat de parasieten voetzetten op Nederlandse bodem is een topprioriteit van de gewezen democraten, dit aangezien deze asieleisers van ‘vriend’ Alexander toch ons land niet meer hoeven te verlaten.  Uiteraard maakt het hem geen moet uit waar het geld  vandaan moet komen en heeft hij dikke poep aan onze ouderen in verpleegtehuizen die wellicht ook wel eens een geldelijke injectie zouden kunnen gebruiken. Volgens mij zijn dat ook de mensen die onze verzorgingsstaat hebben helpen opbouwen. Een verzorgingsstaat die nu door lamzakken als Rutte, Samson en Pechtold zelf naar de klote geholpen worden door elke cent door te schuiven richting Brussel of te storten in de bodemloze put van de asielindustrie.
Tevens gaat  Der Führer ervan uit dat NSB’66 een slag slaat tijdens de verkiezingen het komende jaar en dat hij wellicht een poging kan gaan ondernemen om het als premier nog slechter te doen als Mark Rutte de afgelopen periode om ons land nog verder de ellende in te storten. Nederland inpakken en cadeau doen aan het vierde rijk van Europa is niet voor niets het levensdoel van Pechtold.
Om alvast te bekijken hoe hij de persvrijheid in Nederland kan opheffen en de vrijheid op het internet verder kan indammen is hij alvast op bezoek geweest bij zijn grote vriend Erdogan, de dictator van Turkije.  Turkije de grote liefde van Pechtold, zijn natte droom : Nederland als islamitische heilstaat onder Brusselse dictatuur. Wellicht heeft hij van Erdogan ook nog tips gekregen hoe hij de genocide op de Nederlandse ouderen en zieken onder de tafel kan schuiven.
Ik zie het zo voor me “Gewoon blijven ontkennen Alexander ze durven je toch niet aan te pakken, kijk maar naar ons Turken we ontkennen de Armeense kwestie en plegen vervolgens weer wat kwesties op de Koerden en iedereen blijft ons aardig vinden in Europa” Pechtold die vervolgens nog even met zijn hielen klikt, de rechterhand doet stijgen en glimlachend terugkeert naar Nederland.
Je zou wel gek zijn wanneer je in maart niet op de voormalige democraten’66 zou stemmen……..
Bolo

Geen opmerkingen: