.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 4 juni 2016

Met een wijnfles dreigende psychotische asielterrorist uit supermarkt geholpen en aan boom vast gebonden.

Waar zijn de medailles en onderscheidingen voor de behulpzame helden die de supermarktmedewerkers van deze gestoorde idioot hebben afgeholpen en naar buiten hebben begeleid zodat de politie ze daar enkel van de boom hoefden los te maken en af te voeren?
Tja in 1974 zong de Vlaamse humorist Urbanus er al over : ‘De wereld is om zeep er gebeuren rare dingen rondom mij’
Ik zou eerst even in het kort vertellen wat je zelf in onderstaande filmpje kunt bekijken.
Op 21 mei escaleerde het in Arnsdor gelegen in de buurt van Dreesen, Duitsland. Een eenentwintig jarige Iraanse asieleiser en klant van het plaatselijke psychiatrische ziekenhuis van Arnsdor kwam amok maken in de supermarkt aangezien zijn eerder gekochte telefoonkaart plotseling leeg was en hij van mening was dat hij recht op een nieuwe telefoonkaart had. Het winkelpersoneel probeerde hem er van te overtuigen dat zoiets vaker voor komt wanneer je een telefoonkaart gaat gebruiken dat het tegoed dan ook wel eens op kan geraken. Dit was overigens reeds de derde keer dat deze parasiet hierover kwam klagen. Ook nu was de asieleiser het hier niet mee eens en pakte deze keer een fles wijn om hier de medewerkers van de supermarkt mee te bedreigen. Leuk detail wanneer je op de overige klanten let dan zie je dat dit hier wel vaker voorvalt zo rustig als iedereen er gewoon tussendoor wandelt en verder gaat met zijn of haar dagelijkse boodschappen.
De medewerkers van de supermarkt hielden de asieleiser netjes aan de praat terwijl ze op versterking aan het wachten waren en net zoals hier in Nederland hoef je in dit soort gevallen niet te rekenen op de plaatselijke veldwachters maar kun je beter zelf een leuke vriendengroep achter de hand hebben voor dit soort probleemgevallen.
Wanneer er dan een viertal heren op het dooie gemak de supermarkt binnen komen wandelen is het probleem zo opgelost en wordt de dreigende asieleiser netjes afgevoerd naar buiten. Althans tot deze het geweldige idee krijgt om zicht te verzetten en één van de behulpzame heren een trap tracht te verkopen. De asieleiser wordt vervolgens naar buiten geholpen en middels bindbandjes vastgebonden aan een boom om de komst van de politie af te wachten.
Netjes opgelost toch?

Nou nee niet volgens de plaatselijke veldwachters en de inmiddels blinde vrouwe Justitia.
De politie is op zoek naar getuigen die willen zeggen dat de vier mannen, waaronder na verluid ook de plaatselijk wethouder Detlef Oelsner van de christelijke en conservatieve centrumrechtse partij CDU, zich hebben misdragen tegenover deze ‘arme vluchteling’.
De vier mannen worden er van verdacht dat ze de asieleiser onrechtmatig van zijn vrijheid hebben beroofd en op een onmenselijke manier hebben behandelt door hem als een hond aan een boom vast te binden.
Het is overigens veel zeggend dat het de politie niet lukt om getuigen te vinden die bereid zijn om te verklaren dat ze gezien hebben dat de vier mannen deze asieleiser aan de boom hebben vastgebonden of dat deze mannen iets anders misdaan zouden hebben wat niet zou mogen volgens de letter der wet. En zo hoort het natuurlijk ook.
De dreigende asieleiser is uiteraard niet opgepakt maar netjes teruggebracht naar zijn luxe kamertje in het plaatselijke psychologisch ziekenhuis waar hij op kosten van de Duitse belastingbetaler deze verschrikkelijke gebeurtenis kan gaan verwerken.
met groet Bolo 

Geen opmerkingen: