.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 25 juni 2016

Rassen en etnische ongelijkheid 2.0 : De nieuwe wereld?

Berichten die eigenlijk te gruwelijk zijn om te verwoorden, mij om deze reden een moreel bezwaar opleveren in combinatie met het eenvoudige feit dat de juiste mensen met mijn schrijven toch niet bereikt worden aangezien deze al vele decennia horende doof en ziende blind zijn. Waarom beste lezer zou ik U nog kwellen met een meisje van vijf jaar oud die door andere kinderen op een gruwelijke manier wordt vernedert, zonder reden ‘gewoon’ voor de ‘lol’? Wanneer openen bij ‘die andere’ de ogen eens voor de nieuwe rassenongelijkheid?
Een veertienjarig puur American White Trash Trailerpark schooiertje uit Twin Falls zet twee andere trailerpark schoffies van tien en zeven jaar oud er toe aan om een vijf jarig Arabisch meisje aan te randen en om over haar heen te plassen terwijl hij dit filmt met zijn mobiele telefoon.
Hou zouden de koppen zijn in het oh zo tolerante land van de onbegrensde mogelijkheden, vrijheden en politieke achterlijkheid, de Verenigde Staten van America? Hoe groot zou de schande en verontwaardiging zijn die de Europese mainstream media uitschreeuwt aan iedereen die het maar wil horen? Zet er nog even bij dat het vijf jarige meisje niet enkel van Arabische afkomst is, maar ook nog eens dat ze een moslim is dan is de hele wereld te klein om alle berichtgeving omtrent deze gruweldaad te kunnen veroordelen. De daders moeten naar heropvoedingskampen, de ouders moeten worden opgepakt aangezien ze hun kinderen niet kunnen opvoeden en ga zo nog maar even door met dat wat de daders en hun familie dit arme moslim meisje hebben aangedaan.
Echter gaat het hier niet om een moslim meisje en zijn de daders ook niet van het White Trash Trailerpark soort maar heb ik de rollen in deze gewoon eens omgedraaid, de waarheid in deze tragedie is er één die hier op dit blog helaas wekelijks voorbij komt uit alle hoeken van de wereld en die door de mainstream media schaamteloos wordt genegeerd of in het beste geval zonder etnische afkomst wordt bericht op pagina veertien tussen de strips en de vakantie reclames.
1
Een 5-jarig meisje werd aangerand door twee islamitische migranten van zelf slechts tien en zeven jaar oud. Dit gebeurde in een appartementencomplex in Twin Falls. Een derde jongen van veertien jaar oud filmde de vernederingen die het arme meisje moest ondergaan.
Bovenstaande kop is de waarheid, de waarheid die werd ontkend door justitie, de waarheid die verborgen moest blijven, de waarheid die uiteindelijk naar buiten kwam door een 89 jarige oude dame die de daders betrapte in de gezamenlijke wasruimte en het vijf jarige meisje daar naakt aantrof. De oma van 89 jaar oud weigerde zich monddood te laten maken door justitie en kwam wel met dit verschrikkelijke verhaal naar buiten.
Wat zou er zijn gebeurd wanneer deze oma niet tijdelijk had ingegrepen?
Een drietal kranten uit Idaho probeerde dit verhaal te ontkrachten, een verhaal dat via bloggers al langere tijd rondzong en door justitie en de media werd ontkracht. De bloggers spraken onwaarheden, niemand wist dat de daders islamitische illegale waren dus hoe konden de bloggers dit wel weten?
1
De aanranding vond plaats op 2 juni in een appartementencomplex voor mensen met lagere inkomens waar twee allochtone gezinnen uit Soedan en Irak woonachtig zijn.
De eerste blogberichten spraken over  een groepsverkrachting door jonge Syrische ‘vluchtelingen’die het meisje onder bedreiging van een mens aanranden.
“Er was geen groepsverkrachting en verder was er geen Syrische betrokkenheid. Er waren geen Syrische vluchtelingen betrokken bij dit voorval. Er  was geen mes gebruikt en er was geen inactiviteit door de politie,” Twin Falls County aanklager Grant Loebs tegen een plaatselijke krant. “Al deze aantijgingen zijn vals.”
En dat klopt, het meisje is gelukkig niet verkracht, de daders kwamen uit Soedan of Irak en tegen een meisje van vijf heb je geen mes nodig lijk mij, zeker niet wanneer je met de typische islamitische meerderheid van 3 tegen 1 bent.
Onderstaande verslag is het verhaal van Jolene Payne, een 89-jarige gepensioneerde verpleegster die woont op het complex. Ze was ooggetuige van het incident, ze hielp het meisje  en vertelde de politie haar verhaal omtrent de gebeurtenissen.
“Dit gebeurde drie weken geleden rond 03:30. Ik zat op mijn veranda en ik keek en zag deze jongen die foto’s aan het nemen was. Hij kwam uit Afrika of ergens anders in het buitenland, hij stond buiten de wasruimte foto’s van kinderen in de wasruimte te maken.”
Ze zei dat ze meteen naar de wasruimte toeliep en de deur opende. “Ik zag ze daar. Ik wist dat er iets aan de hand was omdat de jongen (met de telefoon camera) zich raar gedroeg terwijl hij ergens foto’s van aan het maken was terwijl hij vertelde tegen de twee jongere jongens wat ze moesten doen.”
Ze zei dat de jongen aan het filmen was deze jongen was 14 en de twee die in de wasruimte met het meisje bezig waren zijn  7 en 10. Ze beschreef  ze als “donkere getinte huid en krullend haar.” Ze gooide de deur open ze trof een verontrustende scène aan.
“Ik opende de deur en ik viel bijna flauw toen ik zag wat er gaande was, zelfs voor mij en ik ben een verpleegster, “zei Payne. “Wat een zielige ding een arm  klein hulpeloos meisje.”
Het “kleine bange blanke meisje van slechts 5 jaar oud, stond daar volledig naakt met al haar kleren uit”, zei Payne. De twee jongere jongens waren ook naakt. Het ergste was dat ze over het kleine meisje  en over haar kleren heen geplast hadden, ik dacht dat dit een van de gemeenste dingen is die ik ooit gezien heb”, voegde ze eraan toe.

Ja de bloggers die dit verhaal in eerste instantie naar buiten brachten hadden wat onjuistheden in hun berichtgeving, maar waren dit zulke grote fouten? Maakte deze enig verschil in bovenstaande verhaal?
De strekking is eenvoudig : Een veertienjarige islamitische jongen zet twee jongere jongens van 10 en 7 jaar oud er toe aan om een 5 jarig blank meisje te vernederen, naakt te zetten en over haar heen te plassen terwijl hij dit filmde. Verder ging het gelukkig niet aangezien een oudere dame ingreep en het meisje uit deze gruwelijk situatie bevrijde.
Wat er nog verschrikkelijker is dan de gebeurtenissen voor dit meisje is eigenlijk de rol van justitie, de pro vluchtelingen organisaties en de mainstream media die het verhaal eerst wilde ontkennen en vervolgens ontkrachten enkel en alleen om te voorkomen dat de islamitische ‘vluchtelingen’op een negatieve manier in het nieuws zouden komen. De gruwelijkheden waaraan het 5 jarige meisje is blootgesteld of de gruwelijkheden waar ze aan is ontkomen door het ingrijpen van deze oma zijn kennelijk van ondergeschikt belang.
Twee jongens zijn inmiddels uiteindelijk wel opgepakt. De derde was met zijn 7 jaar te jong.
1
Bolo
bronvermelding

1


Geen opmerkingen: