.

.
Volg mij ook op TWITTER klik hiervoor op de foto

zaterdag 18 juni 2016

Volgens de islam is homofilie geen enkel probleem, mits in achterkamertjes en bij voorkeur met kleine jongetjes.

Homofilie of beter nog pedofilie past juist zo goed bij de islam als onverdraagzaamheid en haat. In elk geval binnen de achterkamertjes aangezien het voor een goed gelovige moslim enkel ‘stoer’ is om kleine meisjes in het openbaar kapot te neuken, kleine jongetjes zijn er enkel om in alle rust en in het diepste geheim van te ‘genieten’ uitzonderingen daar gelaten uiteraard.
Pedofilie, maar ook homofilie, en de diverse geloofsovertuigingen zijn al zo lang met elkaar verbonden als ze bestaan  en voorbeelden te over bereiken ons nog steeds vanuit de diverse kerkelijke gemeenschappen met daders die nu nog vervolgt worden en slachtoffers die een geldelijke vergoeding ontvangen voor het geleden onrecht dat hen in het verleden is aangedaan door de verantwoordelijke heiligen en de leiding van de desbetreffende kerk die dit oogluikend heeft toegestaan.
Waarom is dit zo anders bij de volgers van Mohammed? Komt dit doordat deze zogenaamde profeet zelf ook niet met zijn poten van kleine kinderen af kon blijven? Maakt dit het dat ook zijn volgers vrij spel krijgen om hun seksuele lusten te botvieren op kleine kinderen? Maar waarom hebben al die moslims dan zo een moeite met homo’s en lesbiennes?
Geloofsovertuigingen een maffe aangelegenheid die wel diverse bijzondere feiten helpen oplossen door eenvoudigweg een klein beetje dieper in te gaan op de materie uit de bijbehorende geschriften.
Volgens de diverse kerkelijke instellingen is homofilie een doodzonde, dit terwijl Jezus zo een beetje elke man vol op de bek pakte die hij tegenkwam. Hypocriet?
De volgers van de islam gaan nog een stapje verder en van hen moeten homo’s en lesbiennes met het hoofd omlaag gericht van een torenflat afgegooid worden en dit terwijl ze een nep profeet eren die volgens de geschriften zo een beetje alles neukte wat bewoog.
Homofilie en pedofilie in één adem benoemen is iets wat ook ik zelf hier doe alhoewel dit uiteraard niet terecht is maar een oud vooroordeel dat slechts heel moeilijk af te leren lijkt voor mij en voor velen anderen. Althans in onze ooit beschaafde wereld, echter de velen moslims die ons continent overspoelen denken hier weer heel anders over en brengen beide helaas weer nader tot elkaar en verleiden mij ertoe om homofilie en pedofilie moeiteloos in één adem te noemen. Wij (of moet ik zeggen ik?) zijn (ben) op deze manier weer jaren en jaren teruggezet in de acceptatie van homo’s en lesbiennes.
Verkrachtingen door gelukszoekers van tienerjongens maar ook van kleine jongetjes in de diverse parasietenclubs op het Europese vasteland. Jonge meisjes en vrouwen die worden besprongen door kans en moraalloze asieleisers . Groepsverkrachtingen uitgevoerd op kinderen, vrouwen en jonge mannen door asiel eisende volgers van de pedofiel zonder vrede hier in Europa. Taferelen uit de middeleeuwen waarbij verkrachte en verkochte jonge meisjes als kindslaven worden ingevoerd onder de noemer bruidjes om op ‘legale’ wijze de perverse moslim baardapen als lustobject te dienen in het AZC ook bij U in de straat……
Eindelijk begrijp ik nu wel de afkeer van de moslims tegen de gaypride, je mag volgens de islam best homo zijn maar wel in het geheim en niet met gelijkgestemde maar enkel met kleine jongetjes het liefst in de leeftijd dat ze nog niet weten wat dat eigenlijk is.
Bolo 

Geen opmerkingen: